ΠΕ Σερρών – Συνεχίζεται η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους Τ.Ε.Β.Α. (βίντεο)

118
ΠΕ Σερρών - Συνεχίζεται η διανομή τροφίμων serrespost
- Διαφήμιση -

ΠΕ Σερρών – Συνεχίζεται η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους Τ.Ε.Β.Α.

Η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών ως Επικεφαλής Εταίρος, οι Δήμοι του Νομού Σερρών και οι Κοινωφελείς τους Επιχειρήσεις ως εταίροι της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, στο πλαίσιο του προγράμματος διανομής τροφίμων για τους δικαιούχους του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ), πραγματοποιούν διανομές Nωπών προϊόντων και προϊόντων ΒΥΣ, από 03 Ιουνίου έως 30 Ιουνίου 2022, στα Σημεία Διανομής (αποθήκες) των εταίρων, για να παραλάβουν προϊόντα στα πλαίσια του επισιτιστικού προγράμματος.

- Διαφήμιση -

Τα προϊόντα δίδονται σε δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), οι οποίοι έχουν επιλέξει στην αίτηση τους να λάβουν και προϊόντα μέσω ΤΕΒΑ.

Στον Δήμο Σερρών και πιο συγκεκριμένα στο πρώην στρατόπεδο Κολοκοτρώνη, το οποίο είναι σημείο διανομής, βρέθηκαν σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος και ο Δήμαρχος Σερραίων Αλέξανδρος Χρυσάφης, οι οποίοι δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από την εξέλιξη της διαδικασίας.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.