Παρουσίαση βιβλίου της Μαργαρίτας Αλευρίδη στις Σέρρες

94
Παρουσίαση βιβλίου της Μαργαρίτας Αλευρίδη serrespost
- Διαφήμιση -

Παρουσίαση βιβλίου της Μαργαρίτας Αλευρίδη στις Σέρρες

Η συγγραφέας Μαργαρίτα Αλευρίδη θα βρίσκεται στις 7:00 το απόγευμα του Σαββάτου 18 Ιουνίου 2022 στις Σέρρες, στο «καφέ αμάν» (Χατζηιακώβου 12) για την παρουσίαση του βιβλίου της Β6 που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Εύμαρος. Για το βιβλίο θα μιλήσει η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός Μαρκέλλα Μικέλη.

- Διαφήμιση -

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Τις ώρες των προσωπικών εξομολογήσεων και απολογισμών, όσες ιστορίες κι αν έχει να διηγηθεί κάποιος, θα αφήσει πάντα την καλύτερη για το τέλος. Και συνήθως η καλύτερη αφορά σε κάποια προδοσία. Η προδοσία, όπως άλλωστε και η άνευ όρων αφοσίωση, φέρουν εντός τους την αίγλη ενός παράτυπου ηρωισμού.

Έξι ιστορίες που θα αφήσουμε για το τέλος λοιπόν. Ιστορίες για όσους ένιωσαν κάποια στιγμή λαθρεπιβάτες στην ίδια τους τη ζωή. Ιστορίες για θύτες και για θύματα. Ιστορίες δικές σου και δικές μου. Ιστορίες για όσους από εμάς δεν την σκαπουλάραμε τελικά και γίναμε ο τρόπος που προδώσαμε, που προδοθήκαμε αλλά κυρίως ο τρόπος που επιλέξαμε να προδοθούμε.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.