Ενημέρωση για την Εθελοντική Αιμοδοσία από την 1η Τοπική Ομάδα Υγείας Σερρών

Σκοπός της δράσης, είναι η ευαισθητοποίηση του πληθυσμού και η εξάλειψη κάθε προκατάληψης, φόβου και άγνοιας σχετικά με την εθελοντική αιμ
- Διαφήμιση -

Ενημέρωση για την Εθελοντική Αιμοδοσία από την 1η Τοπική Ομάδα Υγείας Σερρών

Η 1η Τ.ΟΜ.Υ. Σερρών, με στόχο την πρόληψη και προαγωγή της υγείας του πληθυσμού, σχεδιάζει να υλοποιήσει δράση ενημέρωσης των πολιτών σχετικά με την εθελοντική αιμοδοσία, τι πρέπει να γνωρίζει ο εθελοντής αιμοδότης,, τις προϋποθέσεις, τη διαδικασία αιμοδότησης και όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουν οι πολίτες για την αιμοδοσία.

- Διαφήμιση -

Σκοπός της δράσης, είναι η ευαισθητοποίηση του πληθυσμού και η εξάλειψη κάθε προκατάληψης, φόβου και άγνοιας σχετικά με την εθελοντική αιμοδοσία.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Ιουνίου και ώρα 09:00π.μ. στον πεζόδρομο της 1η Τ.ΟΜ.Υ. Σερρών, Πλατεία ΙΚΑ Πρίγκηπος Χριστοφόρου 25, ενώ θα διανεμηθεί και έντυπο ενημερωτικό υλικό.

Η εκδήλωση αποτελεί φόρο τιμής στον εθελοντή αιμοδότη και διοργανώνεται στα πλαίσια της καθιερωμένης Παγκόσμιας Ημέρας, που είναι η 14η Ιουνίου

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.