Σύλλογος Παραλίας Οφρυνίου-Κάριανης: Να λειτουργήσει σωστά το κέντρο υγείας στην παραλία Οφρυνίου

106
Σύλλογος Παραλίας Οφρυνίου-Κάριανης serrespost Διορίζεται παθολόγος στο ιατρείο της Παραλίας Οφρυνίου serrespost Ιατρείο Τούζλας
- Διαφήμιση -

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Παραλίας Οφρυνίου-Κάριανης, με θέμα: Να λειτουργήσει σωστά το κέντρο υγείας στην παραλία Οφρυνίου

Αναλυτικά η ανακοινωση:

- Διαφήμιση -

Ως Δ.Σ. χαιρετίζουμε με ικανοποίηση τον διορισμό ΜΟΝΙΜΟΥ ΙΑΤΡΟΥ στο ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ της Παραλίας Οφρυνίου-Κάριανης.

Ο αγώνας που δώσαμε πέρυσι ως Σύλλογος με επιστολές, παρεμβάσεις και συναντήσεις με όλους τους Πολιτικούς και Υπηρεσιακούς παράγοντες και θεσμούς της περιοχής και του κράτους, απέδωσε.
Χαιρόμαστε που βοηθήσαμε, συνεισφέροντας στην αναβάθμιση των Υπηρεσιών ΥΓΕΙΑΣ σε κάθε κάτοικο, παραθεριστή και επισκέπτη της όμορφης Παραλίας μας.

Θέτουμε όμως εκ νέου τα ΑΙΤΗΜΑΤΑ που εξαρχής αναδείξαμε ως ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ, επειδή δυστυχώς ο ΕΝΑΣ Ιατρός δεν αρκεί τους καλοκαιρινούς μήνες που ο πληθυσμός ξεπερνάει τις 80χιλιάδες :

-1) Το Κ.Υ. ΠΡΕΠΕΙ να λειτουργεί σε 24ΩΡΗ βάση.
Τα ιατρικά περιστατικά, δεν εκδηλώνονται μόνο εντός του πρωινού ωραρίου

-2) Το Κ.Υ. επιβάλλεται να λειτουργεί ΚΑΙ τα ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ, τουλάχιστον από Ιούνιο μέχρι Αύγουστο που ο κόσμος είναι πολύς.

-3) Είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η ύπαρξη ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ όλο το 24ωρο.

Με το καλό να έρθει ο/η μόνιμος/η Ιατρός.

-Ο Σύλλογος συνεχίζει την προσπάθειά του για όλα τα σύνθετα και πολλά προβλήματα της Παραλίας, στους τομείς της Ασφάλειας, της Καθαριότητας και της Ανάπτυξης.

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ στον Σύλλογο.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να ανεβάσουμε και να προστατέψουμε την Παραλία μας.

 

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.