Η Δ/ντρια των Κεντρικών Φυλακών Λευκωσίας στον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών – Βίντεο

Η Δ/ντρια των Κεντρικών Φυλακών Λευκωσίας serrespost
- Διαφήμιση -

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος υποδέχθηκε σήμερα 9 Ιουνίου 2022 στο γραφείο του στο Διοικητήριο την Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών Λευκωσίας κα Άννα Αριστοτέλους, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών κ. Παναγιώτη Καρίπογλου.

Η κα Αριστοτέλους επισκέπτεται την πόλη μας, κατόπιν κοινής προσκλήσεως της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Σερρών και του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών, στο πλαίσιο ευρύτερης συνεργασίας για την γνωριμία και ανταλλαγή απόψεων για τα σωφρονιστικά συστήματα, που ισχύουν σε Ελλάδα και Κύπρο.

- Διαφήμιση -

Ο Αντιπεριφερειάρχης, υποδεχόμενος την κα Διευθύντρια, τόνισε πόσο σημαντικό είναι το γεγονός να βρίσκονται γυναίκες σε θέσεις ευθύνης και μάλιστα ενός τόσο σημαντικού τομέα, όσο αυτός του σωφρονισμού και επανένταξης των κρατουμένων στην κοινωνία και κάλεσε την κα Αριστοτέλους να επισκεφθεί και πάλι τις Σέρρες στο μέλλον, ώστε να γνωρίσει καλύτερα την περιοχή μας.

Η Δ/ντρια των Κεντρικών Φυλακών Λευκωσίας serrespostΣτο τέλος της επίσκεψής της ξενάγησε την κα Αριστοτέλους στην αίθουσα «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ» του Διοικητηρίου και της επέδωσε αναμνηστικά δώρα για την επίσκεψή της.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.