Πανελλαδικές 2022: Τα θέμματα σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική

Πανελλαδικές 2022: Τα θέμματα σε Λατινικά serrespost
- Διαφήμιση -

Πανελλαδικές 2022: Τα θέμματα σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική

Με την εξέταση σε τρία μαθήματα συνεχίζονται σήμερα Τετάρτη (8/6) οι Πανελλαδικές για τους υποψηφίους των ΓΕΛ. Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα εξής μαθήματα: Λατινικά ( Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών) και Πληροφορική (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληρ/κής).

- Διαφήμιση -

Δείτε τα θέματα των Λατινικών 
Δείτε τα θέματα της Χημείας
Δείτε τα θέματα της Πληροφορικής

Οι υποψήφιοι των Γενικών λυκείων θα εξεταστούν εκ νέου την Παρασκευή (10/6), τελευταία ημέρα, για όσους δεν δίνουν ειδικά μαθήματα. Οι Πανελλαδικές ολοκληρώνονται στις 10 Ιουνίου για τους μαθητές των ΓΕΛ και στις 17 Ιουνίου για τους μαθητές των ΕΠΑΛ. Τα Ειδικά Μαθήματα θα εξεταστούν 18-30 Ιουνίου. Επόμενη εξέταση για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ είναι την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022, με τα μαθήματα Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα για τα ημερήσια και εσπερινά ΓΕΛ:
Παρασκευή 10/6: Ιστορία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Οικονομία (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής), Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών + Σπουδών Υγείας).

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.