5η Γιορτή Τέχνης – Serres Music and Art Festival 2022

185
5η Γιορτή Τέχνης - Serres Music and Art Festival 2022 serrespost
- Διαφήμιση -

5η Γιορτή Τέχνης – Serres Music and Art Festival 2022

Ο Σύλλογός μας «Γιορτή Τέχνης Σερρών», που δημιουργήθηκε με σκοπό να καθιερώσει κομβικούς πολιτιστικούς θεσμούς για την περιοχή μας, διοργάνωσε τα τελευταία χρόνια, στο πρώην στρατόπεδο «Κολοκοτρώνη» με μεγάλη επιτυχία, την «1η Γιορτή Τέχνης – Serres Music and Art Festival 2017» την «2η Γιορτή Τέχνης – Serres Music and Art Festival 2018» τις «Καρναβαλικές εκδηλώσεις Σερρών 2019», την «3η Γιορτή Τέχνης – Serres Music and Art Festival 2019».

- Διαφήμιση -

Η 4η Γιορτή Τέχνης – Serres Music and Art Festival 2021 έγινε στο θερινό θέατρο του Δήμου Σερρών και ήταν από τα λίγα φεστιβάλ που έγιναν πέρυσι μέσα στην πανδημία.

Οι εκδηλώσεις αυτές, διακρίθηκαν για την ποιότητα των μουσικών συγκροτημάτων, του ήχου, του φωτισμού, των παιδικών εκδηλώσεων, των παράλληλων εκδηλώσεων, και την οργάνωσή τους και έτυχαν μεγάλης ανταπόκρισης του κόσμου. Το 1ο Φεστιβάλ φιλοξένησε 1200, το 2ο Φεστιβάλ 2100 και το 3ο πάνω από 3000 άτομα. Μεγάλη ήταν η συνδρομή των επιχειρήσεων που βοήθησαν τις παραπάνω εκδηλώσεις ως χορηγοί.

Φέτος, η 5η Γιορτή Τέχνης θα πραγματοποιηθεί στο θερινό θεατράκι του Δήμου Σερρών την Παρασκευή 9 το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022 με την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού.

Το πρόγραμμά μας είναι:

Παρασκευή 9 /9/2022
21.00 Συναυλία με τον Θοδωρή Κοτονιά

Σάββατο 10 /9/2022
21.00 Συναυλία με την Γεωργία Νταγάκη.

Κυριακή 11 /9/2022
20.30 Παιδικό πρόγραμμα με γιγαντοκούκλες από το σχήμα REDICOLO. Το έργο «Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ» βασισμένο στο κλασικό αριστούργηµα «Ο κύκλος µε την κιµωλία», φέρνει, µε απλότητα και ευαισθησία, τα σημαντικά ζητήματα της ιδιοκτησίας και της δικαιοσύνης στον κόσµο των παιδιών, µέσα από µία παράσταση καθηλωτική, στην οποία πρωταγωνιστούν οι αγαπημένες ΓΙΓΑΝΤΟ κούκλες της ομάδας.

Ταυτόχρονα, θα λάβουν χώρα παράλληλες δράσεις τέχνης, όπως, εκθέσεις καλλιτεχνικής δημιουργίας, χειροποίητων κοσμημάτων, φωτογραφίας, ζωγραφικής και βιβλίων Σερραίων συγγραφέων.

Για την επιτυχή έκβαση της προσπάθειάς μας, προσκαλούμε τους Σερραίους επιχειρηματίες να σταθούν και φέτος αρωγοί και να μας στηρίξουν οικονομικά ως χορηγοί και να προβληθούν μέσα από το φεστιβάλ αυτό.

Η προβολή τους θα γίνει με την αναγραφή του λογότυπού τους στις αφίσες, στα προγράμματα, στα banner, στις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με την αναφορά τους στα ραδιοφωνικά σποτ κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο fb: «Γιορτή Τέχνης Σερρών Music and Art Festival» www.facebook.com/giortitexnis ή στην ιστοσελίδα μας www.giortitexnis.gr

Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email: geoellin@yahoo.gr ή στo τηλέφωνο: 6972348223

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.