Διεθνές Συνέδριο “Towards sustainable Agri-Food and Forestry systems” συνδιοργανώνει η ΠΚΜ

14-15-16 Ιουνίου 2022 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης Στο πλαίσιο της συμπλήρωσης των 10 χρόνων λειτουργίας του Δικτύου «European Regions
- Διαφήμιση -

Διεθνές Συνέδριο “Towards sustainable Agri-Food and Forestry systems” συνδιοργανώνει η ΠΚΜ

Διεθνές Συνέδριο με τίτλο: “Towards sustainable Agri-Food and Forestry systems/ Προς βιώσιμα αγροδιατροφικά και δασικά συστήματα”

- Διαφήμιση -

14-15-16 Ιουνίου 2022 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιο της συμπλήρωσης των 10 χρόνων λειτουργίας του Δικτύου «European Regions for Innovation in Agriculture, Food and Forestry (ERIAFF)/ Ευρωπαϊκές Περιφέρειες για την Καινοτομία στη Γεωργία, τα Τρόφιμα και τη Δασοκομία», η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας, το EITFOOD και την ERIAFF διοργανώνουν το Διεθνές Συνέδριο με τίτλο “Towards sustainable Agri-Food and Forestry systems/ Προς βιώσιμα αγροδιατροφικά και δασικά συστήματα”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 14, 15 και 16 Ιουνίου 2022 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στο κτίριο Μ2.

Το Δίκτυο Ευρωπαϊκών Περιφερειών για την Καινοτομία στη Γεωργία, τα Τρόφιμα και τη Δασοκομία (ERIAFF) είναι μια άτυπη ένωση περιφερειακών αρχών που ιδρύθηκε το 2012 στη Φλωρεντία (Τοσκάνη, Ιταλία).

Στο Δίκτυο συμμετέχουν σήμερα 50 Περιφέρειες ως μέλη και 38 Περιφέρειες ως παρατηρητές από 21 ευρωπαϊκές χώρες. Τα μέλη του Δικτύου εργάζονται σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος και έχουν δημιουργήσει μια σειρά θεματικών ομάδων εργασίας.

Η συμμετοχή στο Δίκτυο και τις Ομάδες Εργασίας του είναι δωρεάν και βασίζεται σε εθελοντική δέσμευση.

Η επίσημη γλώσσα του συνεδρίου είναι η Αγγλική και θα υπάρξει δυνατότητα μετάφρασης στα Ελληνικά.

Η φόρμα συμμετοχής είναι διαθέσιμη στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://eriaffthessaloniki2022.gr/register/

Το σχετικό Πρόγραμμα επισυνάπτεται. Ιστοσελίδα Eriaff: http://www.eriaff.com/

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.