Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων: Για την υλοποίηση της Παιδικής χαράς στη Δημογερόντων

125
Το θέμα του ενεργειακού προβλήματος την περίοδο αυτή απασχολεί έντονα όλουςτους πολίτες, είναι πολύ επίκαιρο και πολύ συχνά γίνονται συζη
- Διαφήμιση -

Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων: Για την υλοποίηση της Παιδικής χαράς οδού Δημογερόντων

Ένα ακόμη έργο, που ξεκίνησε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων, ολοκληρώνεται τώρα ( Ερμού- Πλατεία Ελευθερίας- παιδική χαρά οδού Δημογερόντων)

- Διαφήμιση -

Τα έργα της αναβάθμισης της πλατείας Ελευθερίας, της ανάπλασης των πεζοδρομίων της οδού Ερμού και της διαμόρφωσης της παιδικής χαράς επί της οδού Δημογερόντων, είναι έργα, η χρηματοδότηση των οποίων εξασφαλίστηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων με την ένταξή τους στο πρόγραμμα της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ), που χρηματοδοτείται μέσω του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Κεντρικής Μακεδονίας. Είναι μια προσπάθεια που ξεκίνησε από το 2017 με μια σειρά διαδικασιών όπως, υποβολή πρότασης, οριστική ένταξη της πρότασης στο πρόγραμμα, αποδοχή χρηματοδότησης, εκπόνηση μελετών κ.λπ., με αποτέλεσμα την υλοποίηση του προαναφερόμενου έργου προϋπολογισμού 1.150.000 ευρώ, ποσό το οποίο θα αντληθεί από το συνολικό προϋπολογισμό των 4.719.000 ευρώ του προγράμματος της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, στο οποίο εντάχθηκε, όπως προαναφέρθηκε ο Δήμος Σερρών το έτος 2017.

Οι δημοτικές αρχές ασφαλώς έχουν συνέχεια και η νέα δημοτική αρχή που πήρε την σκυτάλη την 01-09-2019 από την προηγούμενη δημοτική αρχή, ολοκλήρωσε τις διαδικασίες και υλοποιεί το έργο.

Θεωρούμε χρέος μας την πλήρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση των πολιτών, για να έχουν τη δυνατότητα οι πολίτες να κρίνουν αντικειμενικά και να εξάγουν ασφαλή και δίκαια συμπεράσματα. Υπενθυμίζουμε, ότι η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων και όταν ήταν δημοτική αρχή, για κάθε έργο πάντα δημοσίευε λεπτομερώς το ιστορικό του κάθε έργου.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.