4ο Newsletter του έργου ADRILINK

4ο Newsletter του έργου ADRILINK serrespost
- Διαφήμιση -

4ο Newsletter του έργου ADRILINK

Στο 4ο Newsletter παρουσιάζονται οι δύο εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο ΟΠΑΚΠΑ Δήμου Σερρών και συγκεκριμένα :

- Διαφήμιση -

«Ημέρα Τοπίου της Αδριατικής» στις 11/02/2021 στις εγκαταστάσεις του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών. Στην εκδήλωση, εκπρόσωποι των φορέων, μίλησαν για τον αθλητικό τουρισμό και πως μπορεί να ενισχυθεί ο συγκεκριμένος τομέας. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης οι φορείς παρουσίασαν :

  • ποδηλατικές διαδρομές και εφαρμογές
  • σύγχρονες εφαρμογές πλοήγησης με smartphone
  • ο ορεινός τουρισμός ως παράγοντας τουριστικής ανάπτυξης
  • αθλητικός τουρισμός – η περίπτωση του τένις
  • αεροπορικά σπορ και εναέριος τουρισμός

Ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Κοινωνικής serrespost.gr

«2ο τοπικό εργαστήριο – workshop» στις 28/02/2022 στις εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου Philippos Xenia. Κατά τη διάρκεια του εργαστήριου παρουσιάστηκαν τα Πολιτιστικά και Παραδοσιακά Στοιχεία του Νομού Σερρών. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι φορείς επικεντρώθηκαν στα εξής:
· τον εντοπισμό των Σημείων Ενδιαφέροντος του Νομού για τη δημιουργία χαρτών τοπίου
· την αξιολόγηση των στοιχείων του τοπίου
· την χαρτογράφηση στοιχείων τοπίου

Οι φορείς παρουσίασαν τα μνημεία θρησκευτικού ενδιαφέροντος με αναφορά στη δυναμική που περιέχει ο Προσκυνηματικός Τουρισμός για τη βελτίωση της γενικότερης τουριστικής εικόνας της περιοχής, των αρχαιολογικών χώρων και μνημείων και των ιστορικών μνημείων του Δήμου Σιντικής. Τέλος, η πρόεδρος της «Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών» αναφέρθηκε στη σημασία της καταγραφής των πολιτιστικών συλλόγων σε ψηφιακή πλατφόρμα. Στο πλαίσιο της παρουσίασής της παρουσίασε τον ψηφιακό πολιτιστικό χάρτη του Δήμου Σερρών, αναφερόμενη στην ιδέα, την υλοποίησή του με τη συμμετοχή 50 και πλέον συλλόγων καθώς και στις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν, προκειμένου να ολοκληρωθεί με επιτυχία το έργο.

4ο Newsletter του έργου ADRILINK:

 

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.