Στο Επιμελητήριο Σερρών ο βουλευτής του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης

82
Επιμελητήριο τον βουλευτή του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη serrespost
- Διαφήμιση -

Ο Α’ Αντιπρόεδρος Δημήτρης Γιαννάκης υποδέχτηκε στο Επιμελητήριο τον βουλευτή του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη.

Τον βουλευτή και μέλος της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε. Θανάση Παφίλη υποδέχτηκε την Κυριακή 29 Μαΐου στο Επιμελητήριο ο Α’ Αντιπρόεδρος Δημήτρης Γιαννάκης. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επαφών που είχε ο βουλευτής κατά την παρουσία του στις Σέρρες.

- Διαφήμιση -

Η κουβέντα επικεντρώθηκε στις σοβαρότατες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις λόγω της ενεργειακής και πληθωριστικής κρίσης, με τον κ. Γιάννακη να ενημερώνει τον κ. Παφίλη σχετικά με τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει από το Επιμελητήριο για τη λήψη μέτρων στήριξης των επαγγελματιών. Μάλιστα ενεχείρισε στον βουλευτή φάκελο με όλες τις δράσεις και τις προτάσεις του Επιμελητηρίου.

Επιμελητήριο τον βουλευτή του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη serrespostΤον κ. Παφίλη συνόδευαν στελέχη του Κ.Κ.Ε. ενώ στη συνάντηση έδωσαν το «παρών» και ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ Σωτήρης Κοτσαμπάς καθώς και εκπρόσωποι Σωματείων της Ομοσπονδίας.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.