Σέρρες – “Τρίποντα στα σχολεία” από την ΠΚΜ και την ΕΟΚ (βίντεο)

261
Σέρρες -
- Διαφήμιση -

Σέρρες – “Τρίποντα στα σχολεία” από την ΠΚΜ και την ΕΟΚ (βίντεο)

Επίσκεψη στο νομό Σερρών και συγκεκριμένα σε έργα και δράσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στους Δήμους Σερρών και Εμμανουήλ Παππά, πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 27 Μαΐου 2022, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

- Διαφήμιση -

Ο κ. Τζιτζικώστας αρχικά επισκέφτηκε το 15ο και 21ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών, όπου διοργανώθηκε η δράση “Τρίποντα στα Σχολεία”, σε συνεργασία με τον Δήμο Σερρών.

Σέρρες - "Τρίποντα στα σχολεία" από την ΠΚΜ serrespostΗ δράση, που αφορά σε μαθητές του Δημοτικού και του Γυμνασίου, πραγματοποιείται σε σχολεία όλης της Κεντρικής Μακεδονίας από την Περιφέρεια, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και τις κατά τόπους Ενώσεις Καλαθοσφαιρικών Σωματείων, αλλά και με την υποστήριξη των Δήμων.

“Στόχος μας είναι να έρθουν τα παιδιά πιο κοντά στο μπάσκετ και τον αθλητισμό, γι’ αυτό και ως Περιφέρεια στηρίζουμε την προσπάθεια αυτή για τα ‘Τρίποντα στα Σχολεία’. Ο αθλητισμός είναι ζωή και το μπάσκετ αγαπημένο άθλημα των Ελλήνων, αφού μας έχει χαρίσει μεγάλες διακρίσεις και συγκινήσεις. Δράσεις, όπως τα ‘Τρίποντα στα Σχολεία’ είναι ανεκτίμητης αξίας. Στρέφοντας τα παιδιά στον αθλητισμό δημιουργούμε μια καλύτερη κοινωνία, με μέλλον και προοπτική, μακριά από τους κινδύνους του σύγχρονου τρόπου ζωής, μακριά από τη βία. Περιφέρεια και Δήμοι στηρίζουμε τον μαζικό αθλητισμό και τον αθλητισμό στα σχολεία”, τόνισε ο Περιφερειάρχης.

Σέρρες - "Τρίποντα στα σχολεία" από την ΠΚΜ serrespost

Τον Περιφερειάρχη συνόδευσαν στην επίσκεψή του ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Καριπίδης.

Στη δράση παραβρέθηκαν ο Δ/ντης της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Σερρών Γιάννης Καραβασίλης, ο συντονιστής εκπαιδευτικού έργου Φυσικής Αγωγής του ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας Μπάμπης Σαρηβασιλείου, ο κ.Λάμπρος Τάκης ως μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Β.Ελλάδος της ΕΟΚ Νίκος Σταυρόπουλος, ο υπεύθυνος αθλητισμού του Δ.Σερρών Νίκος Ιλανίδης κ.α.

 

Παρόντες επίσης, οι κύριοι Βέρρος Κωνσταντίνος – Γενικός Αρχηγός Συμπόρευσης σερραϊκών ομάδων και Πρόεδρος της ΑΕΣ, Βασίλης Χρυσανθίδης Τεχνικός Δ/ντης της Συμπόρευσης, οι προπονητές των ακαδημιών του ΜΓΣ Πανσερραϊκού Γκούτζιας, Μπίλιος, Κηρύκος, Δημητράκης καθώς και ο Υπεύθυνος Ακαδημιών του Πανσερραϊκού Παναγιώτης Σπανός.

Σέρρες - "Τρίποντα στα σχολεία" από την ΠΚΜ serrespost

ιγηπξω[εοεφωαρ

 

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.