Ομιλία Κώστα Μπούμπα στη Βουλή για την πρόληψη και αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών-Βίντεο

82
Αναλυτικά η ερώτηση Κύριε Υπουργέ Καταστροφές προκλήθηκαν από χαλάζι, στις 27/05/2022 σε καλλιεργημένες εκτάσεις του Δήμου Νέας Ζίχνης
- Διαφήμιση -

Ομιλία του Κωνσταντίνου Μπούμπα στη Βουλή για την πρόληψη πυρκαγιών και αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών

Η ομιλία του Βουλευτή Σερρών της Ελληνικής Λύσης Κωνσταντίνου Μπούμπα στη Βουλή με θέμα: “Νέες τεχνολογίες για την προστασία του περιβάλλοντος και του κλίματος. Ειδικότερο ζήτημα η πρόληψη και αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών”

- Διαφήμιση -

Στην αρχή της ομιλίας του ο κ.Μπούμπας τόνισε “Τώρα είμαστε καταδικασμένοι και αναγκασμένοι, φαντάζομαι ότι το ξέρουν και οι κύριοι του Υπουργείου και οι συνάδελφοι της Ευρώπης, ότι πρέπει να γίνουμε μια μεγάλη μεσογειακή οικογένεια. Και όταν λέμε μεσογειακή οικογένεια, δεν είναι μόνο η ευρωπαϊκή, πρέπει να είναι πραγματικά μεσογειακή, χωρίς να θέλω να βάλω διαχωριστικές γραμμές για τη βόρεια Ευρώπη ή άλλες περιοχές. Αλλά ξεκινώ με τη Μεσόγειο, διότι η Μεσόγειος είναι «ένα σταυροδρόμι» -αν θέλετε- πολλών αλλαγών.”

Δείτε ολόκληρη την ομιλία στο βίντεο που ακολουθεί:

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.