Αυτοψία Τζιτζικώστα στις εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Ε.Ο. Σερρών – Δράμας (βίντεο)

137
Αυτοψία Τζιτζικώστα στις εργασίες ασφαλτόστρωσης serrespost
- Διαφήμιση -

Επίσκεψη στο νομό Σερρών και συγκεκριμένα σε έργα και δράσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στους Δήμους Σερρών και Εμμανουήλ Παππά, πραγματοποίησε σήμερα ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας πραγματοποίησε αυτοψία στις εργασίες ασφαλτόστρωσης, που υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην εθνική οδό Σερρών – Δράμας.

- Διαφήμιση -

“Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συντηρεί τακτικά όλο το οδικό δίκτυο ευθύνης της και συνεργεία μας πραγματοποιούν εργασίες καθημερινά, με στόχο ασφαλείς και σύγχρονους δρόμους. Στην εθνική οδό Σερρών – Δράμας, αποκαθιστούμε τις φθορές και πραγματοποιούμε ασφαλτόστρωση στα όρια του Δήμου Νέας Ζίχνης. Δυο χιλιόμετρα δρόμου, που εξυπηρετούν δεκάδες επιχειρήσεις και χιλιάδες πολίτες των Σερρών καθημερινά, θα αποκτήσουν βελτιωμένα χαρακτηριστικά. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας υλοποιεί συνολικό πρόγραμμα παρεμβάσεων συντήρησης στο ευρύτερο οδικό δίκτυο των Σερρών, ύψους 1,5 εκ. ευρώ. Οι εργασίες συνεπάγονται ταλαιπωρία και δυσκολίες στις μετακινήσεις, όμως το όφελος από αυτές είναι πολλαπλάσιο. Συνιστώ στους διερχόμενους οδηγούς και στους κατοίκους των περιοχών υπομονή και προσοχή στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και σε λίγο καιρό αυτοί είναι οι πρώτοι που θα αξιοποιήσουν ένα καλύτερο, ένα σύγχρονο οδικό δίκτυο, το οποίο δικαιούμαστε όλοι στην Κεντρική Μακεδονία”, δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας.

Τον Περιφερειάρχη συνόδευσαν στην επίσκεψή του ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Καριπίδης.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.