Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών βράβευσε τα παιδιά των συναδέλφων για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

197
- Διαφήμιση -

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Ο Εμμ. Παπάς» βράβευσε τα παιδιά των συναδέλφων εκπαιδευτικών για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Μετά από δύο χρόνια αναβολών λόγω της πανδημίας, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π/θμιας Εκπ/σης Ν. Σερρών «Ο Εμμ. Παπάς» βράβευσε τα παιδιά των συναδέλφων εκπαιδευτικών που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση τα ακαδημαϊκά έτη 19-20 και 20-21.

- Διαφήμιση -

Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022 στα “Αστέρια” και την τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί επίσημοι προσκεκλημένοι. Ανάμεσα τους ο εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης πατέρας Νεκτάριος, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων κα Φωτεινή Αραμπατζή, οι βουλευτές Σερρών Θ. Λεονταρίδης και Λ. Αβραμάκης, εκπρόσωποι των Βουλευτών Κ. Καραμανλή και Κ. Μπούμπα, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Π. Σπυρόπουλος, ο Δήμαρχος Σερραίων Α. Χρυσαφής και πλήθος αιρετών και υπηρεσιακών παραγόντων του τόπου μας.

Την επιμέλεια του καλλιτεχνικού μέρους της εκδήλωσης ανέλαβε η μουσικός κα Σισμάνη Πόπη με τους μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών ενώ στην συνέχεια ακολούθησε η απονομή επαίνων και αναμνηστικών δώρων στους νέους φοιτητές.

Το ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους τους συναδέλφους για την παρουσία τους και εύχεται στους νέους φοιτητές καλή σταδιοδρομία, με σύνεση και ανταμοιβή των κόπων τους.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.