Βιβλιοπαρουσίαση στο ΔΗΠΕΘΕ Σερρών – “Η νοσταλγία της απώλειας”

Βιβλιοπαρουσίαση στο ΔΗΠΕΘΕ Σερρών serrespost
- Διαφήμιση -

Βιβλιοπαρουσίαση στο ΔΗΠΕΘΕ Σερρών – “Η νοσταλγία της απώλειας”

Εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Θεόδωρου Γρηγοριάδη, με τίτλο
«Η Νοσταλγία της απώλειας», θα πραγματοποιηθεί από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 στις 19:30, στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου «Αστέρια»

- Διαφήμιση -

Με τον συγγραφέα θα συζητήσει ο συνθέτης, συγγραφέας και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών Γιώργος Ανδρέου.

Σημείωμα του συγγραφέα:
Οι τριάντα µία διηγήσεις είναι αφηγήσεις προσωπικές, ιστορίες φίλων και περαστικών, εξιστορήσεις που φανερώθηκαν μέσα από καταχωνιασμένα σημειωματάρια και το καταστάλαγμα της ζωής. Καταστάσεις πραγματικές και φανταστικές, ανομολόγητες και παρανοηµένες, για ανθρώπους που δοκιμάστηκαν στα όρια της ζωής τους. Κοινά στοιχεία των διηγήσεων η μνήμη, ο πόνος και η απώλεια, οι εμμονές του έρωτα, τα ανθρώπινα παθήματα. Οι διηγήσεις, σύνοψη και απόσταγμα ζωής, αποτελούν μια αποσπασματική μυθοπλασία. Ως αφηγητής δεν θέλησα µόνο να περιγράψω και να στοχαστώ, αλλά να εκτεθώ, να μιλήσω µε ειλικρίνεια, να διηγηθώ ανυπόκριτα µε συγκίνηση και αυτοσαρκασμό, αναζητώντας τη μοναδικότητα του εαυτού µας και την επαφή µε τον αναγνώστη στη χαοτική εποχή µας. Άραγε πόσο αποκαλυπτόμαστε μέσα από τα λόγια και τις ιστορίες µας; Και πότε η ανάκληση μιας ιστορίας γίνεται εκμυστήρευση µε όλο της το κόστος και όχι απλώς η νοσταλγία της απώλειας;

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πατάκη.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.