Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η εσπερίδα για την Επανάσταση του ’21 και τον Εμμανουήλ Παπά – Βίντεο

226
Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η εσπερίδα με τίτλο serrespost
- Διαφήμιση -

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η εσπερίδα με τίτλο: “Η Επανάσταση του 1821 και ο Εμμανουήλ Παπάς”.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Εμμανουήλ Παππά και οι Εκδόσεις “Ερωδιός” διοργάνωσαν εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Βασίλη Κάρτσιου “Η επανάσταση του 1821 και ο Εμμανουήλ Παπάς”.

- Διαφήμιση -

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες την Παρασκευή 20 Μαΐου, στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου “Αστέρια”, με εισηγητές τους:
Κωνσταντίνος Χρήστου – Καθηγητή του ΑΠΘ
Γεώργιος Λεκάκη – Δημοσιογράφο (Αρχείον Πολιτισμού)
Βασίλης Κάρτσιο – Συγγραφέα

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Πανοσιολογιότατος π.Νεκτάριος ως Εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης, ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά Δημήτρης Νότας, ο Δήμαρχος Ν.Ζίχνης Παντελής Μπόζης, δημοτικοί σύμβουλοι, και μέλη πολιτιστικών συλλόγων, ενώ παραβρέθηκαν επίσης και εκπρόσωποι της Εκπαιδευτικής Κοινότητας, μεταξύ των οποίων ο Δ/ντης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών Γιάννης Καραβασίλης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Πασχάλης Στεφάνου, ο  συντονιστής εκπαιδευτικού έργου Φυσικής Αγωγής του ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας Μπάμπης Σαρηβασιλείου, Δ/ντες σχολικών μονάδων κ.α.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.