Κερδίστε εισιτήρια για το Κρόνιο

εισιτήρια για τον Κινηματογράφο Κρόνιο εισιτήρια για τον Κινηματογράφο Κρόνιο εισιτήρια για τον Κινηματογράφο Κρόνιο εισιτήρια για τον κινηματογράφο ΚΡΟΝΙΟ εισιτήρια για τον κινηματογράφο ΚΡΟΝΙΟ Κερδίστε εισιτήρια για το Κρόνιο Κάθε εβδομάδα κληρώνουμε 2 εισιτήρια για serrespost Οι νικητές της εβδομάδας για το ΚρόνιοΚερδίστε εισιτήρια για το Κρόνιο serrespost Οι νικητές της εβδομάδας για το Κρόνιο serrespost 2 μονά εισιτήρια για τον κινηματογράφο ΚΡΟΝΙΟ serrespost Κρόνιο νικητές Κερδίστε
- Διαφήμιση -

Κάθε εβδομάδα κληρώνουμε 2 εισιτήρια για τον κινηματογράφο ΚΡΟΝΙΟ. Αυτή την εβδομάδα προβάλλεται η ταινία:
Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ
Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥ DOWNTON 2

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό:
1. Κάντε «Like» στη σελίδα μας στο facebook: Serrespost.gr
2. Κάντε Κοινοποίηση (Share) στο χρονολόγιό σας, τον διαγωνισμό μας
3. Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

- Διαφήμιση -

Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Κυριακή 22 Μαΐου στις 12:30

Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ
Από Πέμπτη 19/5 έως Τετάρτη 25/5 καθημερινά μια προβολή στις 22:00
Σκηνοθεσία: Μάρτιν Κάμπελ
Πρωταγωνιστούν: Λίαμ Νίσον, Γκάι Πιρς, Μόνικα Μπελούτσι, Χάρολντ Τόρες, Ταζ Άτουαλ, Ρέι Φίρον
Κατηγορία: Δράσης
Διάρκεια: 105 λεπτά
Καταλληλότητα: Κατάλληλη για άνω των 18

“Ο Άλεξ Λιούς είναι ένας έμπειρος εκτελεστής, φημισμένος για την διακριτική του ακρίβεια. Όταν αρνηθεί να ολοκληρώσει τη δουλειά για μια επικίνδυνη εγκληματική οργάνωση, μετατρέπεται σε στόχο και πρέπει να κυνηγήσει όσους τον θέλουν νεκρό. Ο βετεράνος πράκτορας του FBI, η Λίντα Άμιστεντ και ο μεξικανός κατάσκοπος Χιούγκο Μάρκεζ αναλαμβάνουν να ακολουθήσουν το σωρό πτωμάτων που αφήνει στο πέρασμά του ο Άλεξ.
Κυνηγημένος από εγκληματίες και FBI, o Άλεξ έχει όλα τα εφόδια να ξεφύγει, εκτός από ένα – παλεύει με την απώλεια μνήμης που επηρεάζει κάθε του κίνηση και δυσκολεύει το στόχο του. Όσο οι λεπτομέρειες θολώνουν και οι εχθροί πλησιάζουν, ο Άλεξ υποχρεώνεται να αμφισβητήσει κάθε του κίνηση και ποιόν μπορεί να εμπιστευτεί”.

Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥ DOWNTON 2
Από Πέμπτη 19/5 έως Τετάρτη 25/5 καθημερινά μια προβολή στις 19:30
Σκηνοθεσία: Σάιμον Κέρτις
Πρωταγωνιστούν: Χιού Μπόνβιλ, Λόρα Καρμάικλ, Τζιμ Κάρτερ, Μπρένταν Κόιλ, Μισέλ Ντόκερι, Κέβιν Ντόιλ,Τζόαν Φρόγκατ, Χάρι Χάντεν-Πάτον,Ρόμπερτ ΤζέιμςΚόλιερ,Άλεν Λιτς, Φίλις Λόγκαν, Ελίζαμπεθ ΜακΓκόβερν, Σόφι ΜακΣέρα, Τάπενς Μίντλετον, Λέσλι Νίκολ, Μάγκι Σμιθ, Ιμέλντα Στάντον, Πενέλοπε Γουίλτον, Χιου Ντάνσι, Λόρα Χάντοκ, Ναταλί Μπάιγ, Ντομινίκ Γουέστκαι Τζόναθαν Ζακάι
Κατηγορία: Εποχής
Διάρκεια: 125 λεπτά
Καταλληλότητα: Κατάλληλη για άνω των 12

“Από τον βραβευμένο δημιουργό Τζούλιαν Φέλοους έρχεται το κινηματογραφικό γεγονός Ο Πύργος του ownton 2: Μια Νέα Εποχή. Η πολυαναμενόμενη κινηματογραφική επιστροφή ενώνει το αγαπημένο καστ ηθοποιών σε ένα ταξίδι στη Ν. Γαλλία, για να ανακαλυφθεί το μυστήριο της νεοαποκτηθείσας κληρονομιάς μιας βίλας από την Βάιολετ Κρόουλι. Τα μυστικά που θα αποκαλυφθούν στην οικογένεια θα είναι συνταρακτικά”.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.