Θεατρική παράσταση αφιερωμένη στη μνήμη του Εμμανουήλ Παπά στην Αθήνα

- Διαφήμιση -

Θεατρική παράσταση αφιερωμένη στη μνήμη του Εμμανουήλ Παπά στην Αθήνα

Στις 8 Ιουνίου 2022 και ώρα 19:30 στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για την συμπλήρωση των διακοσίων (200) ετών από την επανάσταση του 1821, θα πραγματοποιηθεί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΚΟΥΕΟΡΑ» θεατρική βραδιά-εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στη μνήμη του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑ, του Μακεδόνα Εθνικού Ήρωα, Αρχιστρατήγου των Μακεδονικών Δυνάμεων της επανάστασης του 1821, με παρουσίαση του θεατρικού έργου της Αντωνίας Θεοχαρίδου “ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ”.

- Διαφήμιση -

Η εκδήλωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ.

Επίσης, μετά το πέρας της παράστασης, θα παραδοθεί στην Διεύθυνση του Πολεμικού Μουσείου πορτραίτο του Εμμανουήλ Παπά.

Στην εκδήλωση αυτή, έχουν προσκληθεί, από τον ως άνω Πολιτιστικό Σύλλογο, οι εκπρόσωποι όλων των Πολιτειακών, Πολιτικών, Θρησκευτικών και Στρατιωτικών Αρχών, των Σωμάτων Ασφαλείας, ως και εκπρόσωποι της Μακεδονικής Εστίας και των Ομοσπονδιών, Συλλόγων και Σωματείων της Πανμακεδονικής Συνομοσπονδίας.

Την εκδήλωση αυτή, στηρίζουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Εμμανουήλ Παπάς» Αθηνών, η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Εμμανουήλ Παπάς και η Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων Αττικής (Ο.Σ.Σ.Α.)

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Μετά το πέρας της παράστασης, Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΣ, θα παραθέσει δείπνο, στο εστιατόριο «Μαγεμένος Αυλός» προς τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή κ. Νίκο Βεργίδη και τους ηθοποιούς του θιάσου και στο οποίο δείπνο με δικά τους έξοδα θα παρακαθίσουν και συμπολίτες μας Σερραίοι.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.