Κυριακή 15 Μαΐου εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – Τα Εκλογικά Κέντρα στον Νομό Σερρών

112
Τα Εκλογικά Κέντρα στον Νομό Σερρών serrespost
- Διαφήμιση -

Κυριακή 15 Μαΐου εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – Τα Εκλογικά Κέντρα στον Νομό Σερρών

Δελτίο Τύπου της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Σερρών για τις επικείμενες εκλογές στον Ν.Σερρών:

- Διαφήμιση -

Την Κυριακή 15 Μαΐου στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για Κεντρική Επιτροπή και Πρόεδρο να δείξουμε την πόρτα της εξόδου στη χειρότερη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης.

Την Κυριακή, 15 Μαΐου, οι Έλληνες πολίτες έχουν την πρώτη μεγάλη δημοκρατική ευκαιρία να στείλουν στην κυβέρνηση ένα μήνυμα αποδοκιμασίας της πολιτικής της και να ζητήσουν εμπράκτως πολιτική αλλαγή. Την Κυριακή, 15 Μαΐου, ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ανοίγει τις πόρτες του στην κοινωνία για να της δώσει βήμα και φωνή, να αφήσει τους πολίτες να μιλήσουν ψηφίζοντας για Πρόεδρο και επικυρώνοντας τις προγραμματικές δεσμεύσεις του κόμματος και την καθολική αποτυχία της κυβέρνησης. Την Κυριακή, 15 Μαΐου, αναδεικνύουμε αμεσοδημοκρατικά, από τη βάση του κόμματος, τη νέα Κεντρική Επιτροπή.

Ας κάνουμε τη μέρα αυτή μια πάνδημη δημοκρατική εορτή, στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι πολίτες, δείχνοντας πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει χάσει πλέον τη λαϊκή εντολή. Ελάτε όλοι και όλες μαζί μας για να σηκώσουμε τείχος απέναντι στην καταστροφική επέλαση της κυβέρνησης. Ελάτε να συμπαραταχθούμε στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και να ενισχύσουμε τον Πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα, να κάνουμε πιο δυνατή τη φωνή μας, να οικοδομήσουμε έναν νέο μεγάλο προοδευτικό δημοκρατικό συνασπισμό εξουσίας, που θα ακυρώσει τη ρήτρα Μητσοτάκη και θα στείλει πίσω το λογαριασμό.

Στις εκλογές της 15 Μαΐου μπορείτε να ψηφίσετε στα ακόλουθα εκλογικά τμήματα:

Σέρρες: Φουαγιέ του ΔΗΠΕΘΕ, Περιστέρη Κωστοπούλου 4
Σιδηρόκαστρο: ΚΑΠΗ, Ελ. Βενιζέλου 34
Νιγρίτα: ΚΑΠΗ, Αθ. Αργυρού 34
Ηράκλεια: Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δ.Ηράκλειας “Πρώην Ρομέο”, Κ. Καραμανλή 14
Ν. Ζίχνη: γραφεία του κόμματος
Ροδολίβος Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου
Νέος Σκοπός: Παλαιό Δημαρχείο
Ποντισμένο: Καφενείο Τσουντουράκη

Τα εγγεγραμμένα μέχρι την 21.03.2022 μέλη ψηφίζουν για Κεντρική Επιτροπή και Πρόεδρο. Τα μέλη που εγγράφηκαν μετά από την ημερομηνία αυτή καθώς και όσοι/ες εγγραφούν στα εκλογικά τμήματα την 15.05 έχουν δικαίωμα ψήφου μόνο στην κάλπη του Προέδρου.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.