Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Σερρών στη διαμαρτυρία κατοίκων στη Ροδόπολη

114
Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Σερρών στη διαμαρτυρία κατοίκων serrespost
- Διαφήμιση -

Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Σερρών στη διαμαρτυρία κατοίκων στη Ροδόπολη

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου αναφέρει:

- Διαφήμιση -

Κλιμάκιο της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Σερρών μαζί με το μέλος της Τ.Ο του Δήμου Σιντικής και δημοτικό σύμβουλο, Παναγιώτη Κοσμίδη, επισκέφτηκαν σήμερα στην περιοχή της Ροδόπολης ώστε να παρευρεθούν στη διαμαρτυρία των κατοίκων της περιοχής, να ενημερωθούν αναλυτικά για τα προβλήματα και να πιέσουν για λύσεις.

Εκεί διαπιστώσαμε για ακόμα μια φορά την αγανάκτηση που νιώθουν οι κάτοικοι της περιοχής με την εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζει το βόρειο τμήμα του Νόμου μας. Τους ακούσαμε να ζητάνε άμεσες λύσεις και καθαρές κουβέντες. Από τη μεριά μας δεσμευτήκαμε να είμαστε δίπλα τους, ασκώντας πίεση στους αρμόδιους, καταθέτοντας παράλληλα τις δικές μας προτάσεις.

Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Σερρών στη διαμαρτυρία κατοίκων serrespost

Ως Νομαρχιακή Επιτροπή σε συνεργασία με τα μέλη των Τοπικών μας Οργανώσεων θα είμαστε πάντα δίπλα στους συμπολίτες μας, με σεβασμό και ταπεινότητα, συμμεριζόμενοι τις αγωνίες τους, τις ανησυχίες τους, πάντα με προτάσεις και με διάθεση για διάλογο.

Ειδικότερα όμως για ζητήματα που αφορούν το Κοινωνικό Κράτος, όπως αυτό της υποστελέχωσης του Ε.Σ.Υ και του ΕΚΑΒ οι παρεμβάσεις μας θα είναι άμεσες, θέτοντας τους πάντες προ των ευθυνών τους.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.