Δήμος Σιντικής: Αντίκες – οχήματα στο Σιδηρόκαστρο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΡΟΥΠΕΛ 1941-Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ»

134
Δήμος Σιντικής: Αντίκες – οχήματα στο Σιδηρόκαστρο serrespost
- Διαφήμιση -

Δήμος Σιντικής: Αντίκες – οχήματα στο Σιδηρόκαστρο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΡΟΥΠΕΛ 1941-Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ»

Ενθουσίασαν τους Σιδηροκαστρινούς οι «καλλονές» με τροχούς

- Διαφήμιση -

Λίγο πριν τις 11.30 το πρωί του Σαββάτου 14 Μαΐου 2022, τα κλασικά οχήματα έφτασαν στο Σιδηρόκαστρο από τις Σέρρες, συμμετέχοντας έτσι και τα μέλη της Λέσχης Αυτοκινήτων Μοτοσικλέτας Σερρών στις εκδηλώσεις «ΡΟΥΠΕΛ 1941-Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ».

Δήμος Σιντικής: Αντίκες – οχήματα στο Σιδηρόκαστρο serrespost Δήμος Σιντικής: Αντίκες – οχήματα στο Σιδηρόκαστρο serrespost Δήμος Σιντικής: Αντίκες – οχήματα στο Σιδηρόκαστρο serrespostΤους οδηγούς υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Σιντικής κ.Φώτης Δομουχτσίδης, ο οποίος συμμετείχε με το αυτοκίνητό του μάρκας Citroen του 1969, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Σιδηροκάστρου, Αχλαδοχωρίου, Αγκίστρου & Προμαχώνα κ.Παναγιώτης Σαββίδης, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Πρόνοια & Αγωγή» κα Ρούλα Αργυροπούλου, η Πρόεδρος Σιδηροκάστρου κα Αθανασία Αγγελίδου, αλλά και κάτοικοι του Σιδηροκάστρου που έσπευσαν να φωτογραφηθούν και να κάνουν βόλτα με τα οχήματα – αντίκες.

Δήμος Σιντικής: Αντίκες – οχήματα στο Σιδηρόκαστρο serrespostΣτην εκδήλωση συμμετείχαν μηχανές και αυτοκίνητα διαφόρων εταιρειών, μεταξύ των οποίων μία μηχανή του 1934 DKW NZ 350. «Χαιρόμαστε που συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις “ΡΟΥΠΕΛ 1941-Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ”, τις οποίες περιμένουμε με ανυπομονησία κάθε χρόνο», τόνισε ο επικεφαλής τους κ.Σάββας Ηλιάδης.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.