Ολοκληρώθηκε η εθελοντική δράση: «Επιχείρηση Καθαριότητα» στα Χιλιόδεντρα Τερπνής

84
Το πρωί της Παρασκευής, 13 Μαΐου 2022, ο πρόεδρος της Κοινότητας Αθανάσιος Μιχαλάκης υποδέχθηκε τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Τερπνής
- Διαφήμιση -

Ολοκληρώθηκε η εθελοντική δράση: «Επιχείρηση Καθαριότητα» στα Χιλιόδεντρα Τερπνής

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους όσοι συμμετείχαν στην εθελοντική δράση: «Επιχείρηση Καθαριότητα», που πραγματοποιήθηκε και φέτος, στην περιοχή Χιλιόδεντρα της Τερπνής.

- Διαφήμιση -

 

Το πρωί της Παρασκευής, 13 Μαΐου 2022, ο πρόεδρος της Κοινότητας Αθανάσιος Μιχαλάκης υποδέχθηκε τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Τερπνής με τους δασκάλους που τους συνόδευαν, στο δασάκι στα «Χιλιόδεντρα». Φορώντας γάντια και με σακούλες στα χέρια ξεκίνησαν να καθαρίζουν την περιοχή.

 

Αρκετοί σάκοι απορριμμάτων γέμισαν με σκουπίδια από τους μαθητές και τους συνοδούς τους που βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της δράσης με στόχο την ενδυνάμωση του θεσμού του εθελοντισμού και της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας.

Την δράση στήριξαν με την συμμετοχή τους εκτός από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Αργύρης Χατζημάρκος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Τερπνής Αθανάσιος Μιχαλάκης και τα μέλη του Συμβουλίου Παναγιώτα Καρατζιά και Αθανάσιος Δήμου.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.