Ο δήμαρχος Βισαλτίας Αθ. Μασλαρινός, υποψήφιος για την προεδρία του ΣΔΙΠΕ

Ο κ. Μασλαρινός ηγείται μιας συλλογικής αυτοδιοικητικής προσπάθειας με στόχο την αναβάθμιση του Συνδέσμου και την ουσιαστική αξιοποίηση των
- Διαφήμιση -

Ο δήμαρχος Βισαλτίας Αθ. Μασλαρινός, υποψήφιος για την προεδρία του ΣΔΙΠΕ

«Κρατάμε στα χέρια μας έναν πλούτο που μπορεί να μας δώσει τουρισμό όλον τον χρόνο»
Μια νέα εποχή για τον Σύνδεσμο Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας (ΣΔΙΠΕ) εξαγγέλλει ο Δήμρχος Βισαλτίας, Αθανάσιος Μασλαρινός, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του για την προεδρία του φορέα, στις εκλογές του ερχόμενου Σαββάτου.

- Διαφήμιση -

Ο κ. Μασλαρινός ηγείται μιας συλλογικής αυτοδιοικητικής προσπάθειας με στόχο την αναβάθμιση του Συνδέσμου και την ουσιαστική αξιοποίηση των ιαματικών πηγών από του Δήμους. Οι ιαματικές πηγές, όπως τονίζει, είναι ένας μεγάλος φυσικός πλούτος ο οποίος αν αξιοποιηθεί σωστά μπορεί να φέρει τουρισμό όλον τον χρόνο και σημαντικά έσοδα για τους Δήμους:
«Συστρατεύομαι με άλλους αυτοδιοικητικούς, οι οποίοι έχουμε ιαματικές πηγές στους δήμους μας, με απώτερο σκοπό να αλλάξει σελίδα η λειτουργία του φορέα και να μπούμε μέσα στον τουριστικό χάρτη της χώρας. Κρατάμε στα χέρια μας έναν πλούτο ο οποίος μπορεί να δώσει τουρισμό στις περιοχές μας όλο το χρόνο! Είναι μία συλλογική, αυτοδιοικητική προσπάθεια, η οποία μέχρι στιγμής μου δίνει δύναμη και κουράγιο, διότι βλέπω τους συναδέλφους να αγκαλιάζουν την προσπάθεια αυτή. Το παρελθόν μένει παρελθόν, το μέλλον προχωράει!»
Η υποψηφιότητα του κ. Μασλαρινού έχει ήδη αναπτύξει μεγάλη δυναμική, αφού εκτός από τις ολοκληρωμένες προτάσεις για την αναζωογόνηση του Συνδέσμου που καταθέτει, είναι και δήμαρχος Βισαλτίας, σε έναν δήμο της Βόρειας Ελλάδας, εκεί δηλαδή όπου βρίσκονται οι περισσότερες ιαματικές πηγές της χώρας, καθώς και η έδρα του ΣΔΙΠΕ – στη Θεσσαλονίκη.
Οι εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδος θα διεξαχθούν το Σάββατο 14 Μαΐου 2022, στις 14.00μ.μ. στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή 29, Θεσσαλονίκη).

Κατά την εκλογική διαδικασία θα υπάρξουν τέσσερεις (4) ξεχωριστές κάλπες για την:

1. Εκλογή Προέδρου του Δ.Σ. Συνδέσμου
2. Εκλογή Αντιπροέδρου του Δ.Σ. του Συνδέσμου
3. Εκλογή ο (έξι) τακτικών μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής
4. Εκλογή 3 (τριών) αναπληρωματικών μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.