Επίσκεψη Λευτέρη Αβραμάκη στο υποκατάστημα του ΔΕΔΔΗΕ στις Σέρρες

74
Επίσκεψη Λευτέρη Αβραμάκη στο υποκατάστημα serrespost
- Διαφήμιση -

Επίσκεψη Λευτέρη Αβραμάκη στο υποκατάστημα του ΔΕΔΔΗΕ στις Σέρρες

Ο βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Λευτέρης Αβραμάκης, βρέθηκε σήμερα στο υποκατάστημα του ΔΕΔΔΗΕ στις Σέρρες, όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους και συνάντησε το Διευθυντή, Δημήτριο Πολυμέρη. Η συζήτηση είχε σημεία αναφοράς τη νέα κατάσταση στην εγχώρια αγορά ενέργειας, την αύξηση των εντολών αποκοπής το τελευταίο διάστημα σε ποσοστό έως κι 100% ανά μήνα και τα προβλήματα υποστελέχωσης που αντιμετωπίζει το υποκατάστημα στις Σέρρες.

- Διαφήμιση -

Η κατάσταση στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες έχει οδηγηθεί σε ακραίο σημείο με τη ρήτρα αναπροσαρμογής να οδηγεί τους Έλληνες πολίτες ακόμη και σε πλήρη αδυναμία εξόφλησης των λογαριασμών. Άμεση συνέπεια αυτής της εξέλιξης αποτελεί πολλά νοικοκυριά να χάνουν την πρόσβασή τους σε ένα στοιχειώδες για την επιβίωση αγαθό, το ηλεκτρικό ρεύμα. Ο Νομός Σερρών δεν εξαιρείται από αυτή την κατάσταση, όπου πλέον οι εντολές αποκοπής από τους παρόχους ξεπερνούν τις 350 κάθε μήνα, όταν πέρυσι τέτοιο καιρό κυμαίνονταν στις 150.

Ο ΔΕΔΔΗΕ και οι άνθρωποί του, όσο κι αν έχουν την καλή διάθεση να βοηθήσουν τους πολίτες, τελούν υπό το ασφυκτικό πλαίσιο της κυβερνητικής πολιτικής, που έχει αφήσει έρμαιο στο αδηφάγο καρτέλ της ενέργειας την ελληνική κοινωνία. Απαιτείται άμεσα αλλαγή πολιτικής με σαφή και δυναμικά ρυθμιστικό το ρόλο του κράτους στην ενέργεια, ώστε να γίνει ξανά το ρεύμα δημόσιο αγαθό προσβάσιμο σε όλους τους πολίτες.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.