Ανακοίνωση της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Σερρών για τον θάνατο του 46χρονου στην Ροδόπολη

160
Ανακοίνωση της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Σερρών serrespost ΝΕ ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Σερρών - Αποτελέσματα serrespost Συντριπτική νίκη Ανδρουλάκη στις Σέρρες serrespost
- Διαφήμιση -

Ανακοίνωση της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Σερρών για τον θάνατο του 46χρονου στην Ροδόπολη:

Έχετε λίγη ντροπή κύριοι “αρμόδιοι”;;

- Διαφήμιση -

Εχθές στην Ροδόπολη Σερρών ένας νέος άνθρωπος 46 χρονών έχασε την ζωή του γιατί όταν μεταφέρθηκε στο Κ.Υ Ροδόπολης δεν υπήρχε οδηγός για το ασθενοφόρο, όταν ζητήθηκε να έρθει ασθενοφόρο από την Κοίμηση, όπου βρίσκεται ο σταθμός του ΕΚΑΒ, δεν υπήρχε ασθενοφόρο. Με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ασθενοφόρο από τις Σέρρες, το οποίο όταν έφτασε στη Ροδόπολη ήταν ήδη πολύ αργά αφού παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών ο άτυχος νέος είχε καταλήξει.

Εδώ και πολλούς μήνες με ανακοινώσεις μας και με Δελτία Τύπου ως Ν.Ε ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Σερρών έχουμε αναδείξει το θέμα της ουσιαστικής διάλυσης του ΕΚΑΒ στο Νομό μας, κάνοντας παράλληλα τις προτάσεις μας για την βελτίωση αυτής της τραγικής κατάστασης. Το Υπουργείο Υγείας όμως και οι κυβερνητικοί βουλευτές αδιαφορούν επιδεικτικά.

Ίσως η εξόρυξη ορυκτού πλούτου, τα ενεργειακά πάρκα, οι εργολαβίες σε έργα που ήδη υπάρχουν και οι φιέστες για έργα που ανακοινώνονται χωρίς καμία ώριμη μελέτη και καμία εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, να είναι σημαντικότερα γι’αυτούς από την στήριξη της Δημόσιας Υγείας με την ενίσχυση της σε γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό, οδηγούς ασθενοφόρα και των εκσυγχρονισμό των υπαρχουσών υποδομών.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι το Κοινωνικό Κράτος στην νεοφιλελεύθερη πολιτική αντίληψη είναι τουλάχιστον αχρείαστο αν όχι εχθρικό προς τα συμφέροντα των ολίγων που θέλουν να ορίζουν τις ζωές μας. Μπροστά λοιπόν στην αγωνία κάποιων για μεγάλες πολιτικές καριέρες και για κερδοφόρες business, οι απώλειες ανθρώπινων ζωών μικρή σημασία έχουν.

Για τους κατοίκους των Σερρών όμως έφτασε ο κόμπος στο χτένι.
Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.

  • Ζητάμε άμεσα εξηγήσεις από την 6η Περιφέρεια ΕΚΑΒ, από το Υπουργείο Υγείας και από τους κυβερνητικούς Βουλευτές.
  • Να διενεργηθεί έρευνα και να αποδοθούν ευθύνες με ταυτόχρονη παραίτηση των υπευθύνων.
  • Να ενισχυθεί το Νοσοκομείο Σερρών και τα Κέντρα Υγείας με γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό, με παράλληλο εκσυγχρονισμό των υπαρχουσών υποδομών.
  • Άμεση ενίσχυση του ΕΚΑΒ με οδηγούς και ασθενοφόρα.

Η συνέχιση της σιωπηρής σας στάσης, θα θεωρηθεί προσπάθεια συγκάλυψης και σας καθιστά συνενόχους.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.