Αυτοί οι κήποι σκοτώνουν (κυριολεκτικά)

Στη βόρεια Αγγλία, οι κήποι του κάστρου Alnwick μοιάζουν φαινομενικά πανέμορφοι και γαλήνιοι. Ωστόσο, είναι από τις περιπτώσεις που τα πράγμ
- Διαφήμιση -

Αυτοί οι κήποι σκοτώνουν (κυριολεκτικά)

Πρόκειται για τους κήπους Alnwick στο Ηνωμένο Βασίλειο που δεν είναι τόσο αθώοι όσο φαίνονται…

- Διαφήμιση -

Στη βόρεια Αγγλία, οι κήποι του κάστρου Alnwick μοιάζουν φαινομενικά πανέμορφοι και γαλήνιοι. Ωστόσο, είναι από τις περιπτώσεις που τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

Ο λόγος είναι ότι ανάμεσά τους βρίσκεται και ο διάσημος Poison Garden (δηλητηριώδης κήπος), ο οποίος δημιουργήθηκε το 2005 και τα φυτά που «φιλοξενεί» δεν είναι και τόσο φιλικά και αθώα, αφού μπορούν να… σκοτώσουν τους επισκέπτες.

Κώνειο, δακτυλίτιδα, Ricinis communis (που παράγει τοξική ρισίνη, για την οποία δεν υπάρχει αντίδοτο), Strychnos nux-vomica (που παράγει δηλητηριώδη στρυχνίνη) είναι μερικά μόνο από τα κάπως εχθρικά φυτά που θα συναντήσει κάποιος εκεί, με προειδοποίηση στην πύλη εισόδου.

Κι αν αναρωτιέστε γιατί να υπάρχει ένας τέτοιος κήπος, να σας πούμε ότι δημιουργήθηκε κυρίως για να επιμορφώνει τον κόσμο για τα ναρκωτικά.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.