Ηλίας Γκότσης: Mε «Δωρεές» ιδιωτών θα πληρωθούν οι υπάλληλοι του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών

266
παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας serrespost Ηλίας Γκότσης: Mε «Δωρεές» ιδιωτών θα πληρωθούν serrespost
- Διαφήμιση -

Ηλίας Γκότσης: Mε «Δωρεές» ιδιωτών θα πληρωθούν οι υπάλληλοι του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών

Το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων και μέλος του ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, Ηλίας Γκότσης:

- Διαφήμιση -

Η κακή διαχείριση των οικονομικών του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.) και η αλόγιστη σπατάλη χωρίς φειδώ είχαν σαν αποτέλεσμα να μην έχει τη δυνατότητα το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. να πληρώσει τους υπαλλήλους του και ούτε προφανώς το δώρο του Πάσχα.

Τώρα ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., προκειμένου το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του, καταφεύγουν σε αποδοχή «δωρεών» και ζητούν την στήριξη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Προσωπικά αν και διαφωνώ, παρά το γεγονός ότι πολλές φορές έκρουσα τον κώδωνα του κινδύνου και διαφώνησα με διάφορες σπατάλες, θα στηρίξω την αποδοχή της «δωρεάς» για ένα και μόνο λόγο:

Οι υπάλληλοι πρέπει να κάνουν το Άγιο Πάσχα και δεν θα πληρώσουν αυτοί το μάρμαρο και την κακή διαχείριση, διότι είναι οι μόνοι που δεν φταίνε. Αποτελεί ιστορικό γεγονός από την σύσταση και λειτουργία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. η κάλυψη των βασικών μισθολογικών υποχρεώσεων των υπαλλήλων να καλύπτεται μέσω «δωρεών»!

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.