Συνάντηση του Δημάρχου Σερρών με την Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών

Συνάντηση του Δημάρχου Σερρών με την Ομοσπονδία serrespost
- Διαφήμιση -

Συνάντηση του Δημάρχου Σερρών με την Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών

Ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης συναντήθηκε με τη διοίκηση της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης χθες, Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου στο Δημαρχείο παρουσία του Αντιδημάρχου Υπηρεσιών του Πολίτη Γιώργου Ταΐρη και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Μίλτου Τασούλη.

- Διαφήμιση -

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Άγγελος Δερετζής, ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ευθύμιος Σεραφειμίδης και ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Μικροπωλητών Νομού Σερρών Χρήστος Αργυρίου. 

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Άγγελος Δερετζής, ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ευθύμιος Σεραφειμίδης και ο Γενικός Γρ

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν ζητήματα, που άπτονται της εύρυθμης λειτουργίας των λαϊκών αγορών του Δήμου Σερρών καθώς και οικονομικά θέματα που αφορούν τους επαγγελματίες και τους παραγωγούς πωλητών των λαϊκών αγορών, ενώ δρομολογήθηκαν άμεσες λύσεις.

Ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης τόνισε ότι «η Δημοτική Αρχή στάθηκε αρωγός στους εμπόρους και παραγωγούς πωλητές των λαϊκών αγορών με μέτρα ανακούφισης στη διάρκεια της πανδημίας. Παράλληλα, βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τους πωλητές για την αναβάθμιση της λειτουργίας και της εικόνας των λαϊκών αγορών με γνώμονα πάντοτε την καλύτερη εξυπηρέτηση των ίδιων και των Δημοτών». 

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης Άγγελος Δερετζής ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη συνάντηση και τον εποικοδομητικό διάλογο που αναπτύχθηκε.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στη διατήρηση ανοιχτού διαύλου επικοινωνίας στο πλαίσιο του καλού κλίματος συνεργασίας, που έχει δημιουργηθεί.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.