Εκλογές του Συλλόγου Ανεξάρτητων Διαμεσολαβητών του Ν. Σερρών

259
Εκλογές του Συλλόγου Ανεξάρτητων Διαμεσολαβητών serrespost
- Διαφήμιση -

Μήνυμα του Προέδρου της ΠΟΑΔ, Ηλία Τσολάκη, για τις εκλογές του Συλλόγου Ανεξάρτητων Διαμεσολαβητών του Ν. Σερρών:

Στις 27 Απριλίου 2022 το απόγευμα οι ασφαλιστές των Σερρών θα ψηφίσουν για την επόμενη εκπροσώπηση τους στα δρώμενα του Σωματείου.
Ο ασφαλιστής των Σερρών είναι ο διπλανός επαγγελματίας της γειτονιάς σου, αυτός που θα τρέξει στο πρόβλημα σου και θα του ζητήσεις να λάβει γνώση του προβλήματος σου.

- Διαφήμιση -

Καμιά ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν μπορεί να σου δώσει τις απαντήσεις που ζητάς .
Ο ασφαλιστής των Σερρών ξέρει τα συνεργεία αποκατάστασης της ζημίας σου, ξέρει τους πραγματογνώμονες που θα απευθυνθείς για να νοιώσεις πιο ασφαλής, ξέρει να σε οδηγήσει σε ασφαλή δρόμο όταν αναζητάς λύση ώστε να καλύψεις τις νοσοκομειακές σου ανάγκες,  γνωρίζει να σε πληροφορήσει για επενδυτικές επιλογές που σκέφτεσαι ότι χρειάζεσαι.
Ο ασφαλιστής της πόλης σου είναι ένας επαγγελματίας που βιοπορίζεται μόνον από αυτό το επάγγελμα, δεν το κάνει ούτε επικουρικά αλλά ούτε παρένθετα με κάτι ακόμη.
Είναι πιστοποιημένος από την Τράπεζα της Ελλάδας και κάθε χρόνο εκπαιδεύεται εκ νέου για να είναι παρών στις εξελίξεις.
Ο ασφαλιστής των Σερρών έχει όλα όσα χρειάζεσαι για να νοιώσεις σιγουριά στην επιλογή σου.

Αυτός ο επαγγελματίας ασφαλιστής ζητάει στις 27/4 την ψήφο των συναδέλφων του, ώστε να τον εκπροσωπήσει στα θεσμικά όργανα της κεντρικής εξουσίας για κάθε διεκδίκηση νομική, φορολογική, κλαδική .

Από την θέση του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της ΠΟΑΔ δηλώνω παρών στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας του οποίου το έργο τυγχάνει να είναι πολυσχιδές.
Η πλειοψηφία των υποψηφίων σε αυτές τις εκλογές αποτελείται από άξιους συναδέλφους οι οποίοι έχουν όρεξη για προσφορά στον θεσμό.

Συνάδελφε ασφαλιστή σε αυτές τις εκλογές επέλεξε να έρθεις να συνεισφέρεις στο αποτέλεσμα των εκλογών και να πάρεις μέρος στο Σωματείο του Νομού μας.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.