Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Αθήνα η παρουσίαση του βιβλίου του Ευάγγελου Πούλιου “Κι όμως το πιστεύω”

250
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση serrespost
- Διαφήμιση -

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου του γνωστού συγγραφέα Ευάγγελου Πούλιου «Κι όμως το πιστεύω», σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας. Την παρουσίαση συντόνισε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σιαδήμας ενώ για το βιβλίο μίλησαν ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Καραμανλής αναφέρθηκε στον τίτλο του βιβλίου και πόσο εύστοχος είναι καθώς κεντρίζει το ενδιαφέρον και κάνει τον αναγνώστη να αναρωτηθεί τι είναι αυτό που τελικά πιστεύει ο συγγραφέας.
Ο Ευάγγελος Πούλιος, επαναλαμβάνει σε καίρια σημεία του βιβλίου ότι «ειδικός δεν είμαι, απλώς μία σκέψη καταθέτω», τονίζοντας ότι οι απόψεις καθενός μπορούν να αλλάξουν στο πλαίσιο του διαλόγου.”

- Διαφήμιση -

Ο Κώστας Ζαχαριάδης τόνισε μεταξύ άλλων πως το βιβλίο θέτει ένα κύριο ερώτημα:
Ποιος εκφράζει καλύτερα τον άνθρωπο: Η δημοκρατία ή τα αυταρχικά γεγονότα; Η απάντηση που δίνει είναι σαφής και τονίζει την επαναφορά ενός κόσμου δημοκρατίας, εστιάζοντας στον άνθρωπο και εκφράζοντας τον στόχο καθενός: «να ζήσει μία ζωή με όλο και περισσότερες ευτυχισμένες στιγμές».

Στη παρουσίαση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο πρώην Υπουργός Αχιλλέας Καραμανλής, πολιτικοί, επιχειρηματίες, και άνθρωποι της τέχνης και του πολιτισμού.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.