Ο Ευδόξιος Καπετάκης της ΑΕΣ στην Προεθνική Εφήβων

142
Ο Ευδόξιος Καπετάκης της ΑΕΣ στην Προεθνική Εφήβων serrespost
- Διαφήμιση -

Ο Ευδόξιος Καπετάκης της ΑΕΣ στην Προεθνική Εφήβων

Η ανακοίνωση της ΑΕΣ:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕ Σερρών εκφράζει την υπερηφάνεια και ικανοποίηση για την πρόσκληση της ΕΟΚ (Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης) προς τον αθλητή της ομάδας Εφήβων Ευδόξιο Καπετάκη να συμμετάσχει στο κλιμάκιο της ΠΡΟΕΘΝΙΚΗΣ ΕΦΗΒΩΝ.

- Διαφήμιση -

Ο αθλητής της ΑΕ Σερρών είναι ο μοναδικός αθλητής από όλη την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης (ΕΚΑΣΑΜΑΘ) που κλήθηκε να συμμετάσχει στις προπονήσεις της ΠΡΟΕΘΝΙΚΗΣ ΕΦΗΒΩΝ που θα πραγματοποιηθούν στο Βοηθητικό του ΟΑΚΑ την Μ.Τετάρτη 20/4 και Μ.Πέμπτη 21/4/2022.

Η επιτυχία αυτή του αθλητή της εφηβικής ομάδας της ΑΕΣ είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται στην ομάδα, από το τεχνικό επιτελείο, για την αγωνιστική εξέλιξη των ταλαντούχων παικτών.

Αποτελεί δε την επίτευξη ενός από τους στόχους που έθεσε η Διοίκηση της συμπόρευσης των Σερραϊκών ομάδων, κ.κ. Παναγιώτου Τάσος (Πρόεδρος ΜΓΣ Πανσερραϊκός) και Βέρρου Κωνσταντίνου (Πρόεδρος ΑΕΣ και Γενικός Αρχηγός της Συμπόρευσης), για την ανάδειξη και εξέλιξη σερραίων παικτών.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.