ΟΠΑΚΠΑ Δ.Σερρών – Ολοκληρώθηκε το 4ο workshop του προγράμματος Adrilink (βίντεο)

174
ΟΠΑΚΠΑ Δ.Σερρών - Ολοκληρώθηκε το 4ο workshop serrespost
- Διαφήμιση -

ΟΠΑΚΠΑ Δ.Σερρών – Ολοκληρώθηκε το 4ο workshop του προγράμματος Adrilink.

Ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής, Κοινωνικής Πολιτικής και Αθλητισμού Δήμου Σερρών, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο «ADRI-LINK – Δίκτυο ερμηνείας τοπίου Αδριατικής” (ακρωνύμιο: ADRILINK), του Προγράμματος Interreg V-Β Πρόγραμμα Αδριατικής – Ιονίου – ADRION 2014 -2020’’, στο οποίο συμμετέχει ως εταίρος, πραγματοποίησε το 4ο Τοπικό Θεματικό Εργαστήριο Τουρισμού ( Workshop ), την Τρίτη 12 Απριλίου 2022 στο κτίριο της ΤΕΔΚ, στις Σέρρες.

- Διαφήμιση -

Το θέμα του 4ου Τοπικού Εργαστηρίου ( Workshop ) ήταν η τελική σύνοψη των εργασιών που προηγήθηκαν και των δράσεων που θα ακολουθήσουν προκειμένου να δημιουργηθεί ο χώρος τουριστικής πληροφόρησης, στο κτίριο της ΤΕΔΚ, επί της Αθανασίου Αργυρού.
Με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας και τη συνεργασία φορέων του τόπου, οι επισκέπτες θα έχουν μια συνολική εικόνα των προορισμών του Νομού Σερρών, πλήρη και επικαιροποιημένη.

ΟΠΑΚΠΑ Δ.Σερρών - Ολοκληρώθηκε το 4ο workshop serrespost

Τεχνικός Σύμβουλος Υλοποίησης : Υπηρεσίες Οικονομικών Συμβούλων «Βέρρος Κωνσταντίνος».

Δείτε το 1ο workshop
Δείτε το 2ο workshop
Δείτε το 3ο workshop

Την εκδήλωση συντόνισε ο κ. Αραπάκης Γεώργιος, υπεύθυνος του Τμήματος Τουρισμού του Δήμου Σερρών.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.