Οι έφηβοι “πρωταθλητές” της ΑΕΣ συνεχίζουν στη Β’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος – Βίντεο

Οι έφηβοι
- Διαφήμιση -

Οι έφηβοι “πρωταθλητές” της ΑΕΣ συνεχίζουν στη Β’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Διαδικαστικό χαρακτήρα είχε το τελευταίο παιχνίδι της εφηβικής ομάδας της ΑΕΣ το Σάββατο 9-4-2022 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ομόνοιας με αντίπαλο τον Αστέρα Καβάλας, όπου η σερραϊκή ομάδα στέφθηκε Πρωταθλήτρια της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης (ΕΚΑΣΑΜΑΘ) 2021-2022 στην κατηγορία των Εφήβων, τερματίζοντας 1η στην τελική φάση του πρωταθλήματος, ήδη από την προτελευταία αγωνιστική.

- Διαφήμιση -

Σε δηλώσεις τους τόσο ο Γενικός Αρχηγός της ΑΕΣ Μίλτος Μαντζαρίδης, όσο και ο coach της ομάδας Γιάννης Κακιούζης, τόνισαν ότι με αυτή την επιτυχία ευοδώνεται ένας από τους στόχους του σχεδιασμού της συμπόρευσης των σερραϊκών ομάδων στο μπάσκετ (Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ, ΑΕΣ, ΓΣ Σέρρες 2017 και Ακαδημία Λευκώνα) από την 1η κιόλας χρονιά.

Οι έφηβοι "πρωταθλητές" της ΑΕΣ συνεχίζουν στη serrespost

Ο Γιάννης Κακιούζης μίλησε για τη Β’ φάση, όπου συνεχίζεται η αγωνιστική δράση, με αντιπάλους της σερραϊκής ομάδας τις ομάδες: ΑΣ Διόσκουροι Κοζάνης, Αθλος Ακαδημία Αλεξάνδρειας και ΚΑΟΧ Ευρώπη ’87.

Η Β’ Φάση των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Εφήβων θα διεξαχθεί σε πέντε ομίλους, με την ομάδα της ΑΕΣ να αγωνίζεται στον Α’ Όμιλο. Τα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν στο ΔΑΚ Σερρών το τριήμερο 15-17 Απριλίου 2022. 

Οι έφηβοι "πρωταθλητές" της ΑΕΣ συνεχίζουν στη serrespost

Στόχος της σερραϊκής ομάδας είναι η τελική φάση, όπου θα αγωνιστούν οι 8 καλύτερες ομάδες της χώρας για την ανάδειξη του Πρωταθλητή Ελλάδας στους Εφήβους.

Στο βίντεο που ακολουθεί μίλησαν για την αγωνιστική πορεία της σεζόν αλλά και τους στόχους της συμπόρευσης, ο Γενικός Αρχηγός της ΑΕΣ Μίλτος Μαντζαρίδης, ο Προπονητής των αναπτυξιακών τμημάτων Γιάννης Κακιούζης και ο Αρχηγός της ομάδας Χρήστος Γρηγοριάδης.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.