Το Επιμελητήριο Σερρών στηρίζει την πρόταση για τη μεταφορά τμημάτων του ΔΙΠΑΕ στις Σέρρες

Σέρρες - Ενημερωτική Εκδήλωση νέο Φορολογικό Νομοσχέδιο ΕΒΕΣ - Παράταση για τη διασύνδεση των POS Παρέμβαση του Προέδρου του ΕΒΕΣ Επιστολή του προέδρου του ΕΒΕΣ για τα νέα μέτρα κατά της ενεργειακής κρίσης Επιστολή προς όλους τους αρμόδιους φορείς απέστειλε ο Πρόεδρος του serrespost Έχουμε εκφράσει πολλές φορές την ανάγκη ενίσχυσης του παραρτήματος του ΔΙΠΑΕ στις Σέρρες και θεωρούμε πως η ενδυνάμωσή του με νέα τμήματα
- Διαφήμιση -

Το Επιμελητήριο Σερρών στηρίζει την πρόταση για τη μεταφορά τμημάτων του ΔΙΠΑΕ στις Σέρρες. Συγκεκριμένα, σε δελτιο τύπου που εξέδωσε το ΕΒΕΣ, αναφέρεται:

Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε από κοντά τη συζήτηση που έχει ανοίξει σχετικά με τη μεταφορά τμημάτων του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος στις Σέρρες. Ως διοίκηση του Επιμελητηρίου θα θέλαμε να εκφράσουμε την υποστήριξή μας στην εισήγηση της Διοικούσας Επιτροπής του εκπαιδευτικού ιδρύματος, καθώς θεωρούμε πως κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση.

- Διαφήμιση -

Έχουμε εκφράσει πολλές φορές την ανάγκη ενίσχυσης του παραρτήματος του ΔΙΠΑΕ στις Σέρρες και θεωρούμε πως η ενδυνάμωσή του με νέα τμήματα και πολλούς περισσότερους φοιτητές θα είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς αυτό σημαίνει ουσιαστική αναβάθμισή του.

Ως παραγωγικός φορέας δε που εκπροσωπεί τους επιχειρηματίες του νομού, θεωρούμε πως η λειτουργία νέων τμημάτων στο εκπαιδευτικό ίδρυμα των Σερρών αφενός θα τονώσει την αγορά μας και αφετέρου θα δημιουργήσει μια ακόμη μεγαλύτερη «δεξαμενή» αυριανών επιστημόνων, που θα είναι δυνητικοί απασχολούμενοι στις Σερραϊκές επιχειρήσεις.

Ευελπιστούμε η εισήγηση της Διοικούσας Επιτροπής να γίνει αποδεκτή από το Υπουργείο και τονίζουμε πως είμαστε πάντα δίπλα στο ΔΙΠΑΕ για μια συνεχή καλή συνεργασία.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.