Δήμος Σερρών – Εθελοντική αιμοδοσία στην ΚΡΙ ΚΡΙ (βίντεο)

Δήμος Σερρών - Εθελοντική αιμοδοσία στην ΚΡΙ ΚΡΙ. serrespost προληπτικές εξετάσεις ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής serrespost
- Διαφήμιση -

Δήμος Σερρών – Εθελοντική αιμοδοσία στην ΚΡΙ ΚΡΙ

Στο πλαίσιο των δράσεων του Δήμου Σερρών για την προαγωγή υγείας, το Τμήμα Δημόσιας Υγείας και το Κέντρο Πρόληψης Νοσημάτων του Δήμου σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών διοργανώνουν δράσεις εθελοντικής αιμοδοσίας με επιχειρήσεις του νομού, που επιθυμούν να συνδράμουν στην ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος.

- Διαφήμιση -

Για τον λόγο αυτό την Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 έχει προγραμματιστεί εθελοντική αιμοδοσία στον χώρο της βιομηχανίας γάλακτος ΚΡΙ ΚΡΙ (3ο χλμ Εθνικής Οδού Σερρών- Δράμας) με τη συμμετοχή των στελεχών και εργαζομένων της εταιρείας.

Παράλληλα, ο Δήμος Σερρών στο πλαίσιο του Συμφώνου Συνεργασίας που έχει υπογράψει με τον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» και υπό την εποπτεία της Αικατερίνης Τζιούρα, αιματολόγου του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών θα δίνει τη δυνατότητα σε όσους εργαζόμενους και στελέχη της εταιρείας επιθυμούν, να γίνουν εθελοντές δότες αιμοποιητικών κυττάρων/μυελού των οστών και να εγγραφούν στο Εθνικό και Παγκόσμιο Αρχείο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών χαρίζοντας ζωή σε ασθενείς με καρκίνο του αίματος.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.