Κερδίστε εισιτήρια για το Κρόνιο

εισιτήρια για τον Κινηματογράφο Κρόνιο εισιτήρια για τον Κινηματογράφο Κρόνιο εισιτήρια για τον Κινηματογράφο Κρόνιο εισιτήρια για τον κινηματογράφο ΚΡΟΝΙΟ εισιτήρια για τον κινηματογράφο ΚΡΟΝΙΟ Κερδίστε εισιτήρια για το Κρόνιο Κάθε εβδομάδα κληρώνουμε 2 εισιτήρια για serrespost Οι νικητές της εβδομάδας για το ΚρόνιοΚερδίστε εισιτήρια για το Κρόνιο serrespost Οι νικητές της εβδομάδας για το Κρόνιο serrespost 2 μονά εισιτήρια για τον κινηματογράφο ΚΡΟΝΙΟ serrespost Κρόνιο νικητές Κερδίστε
- Διαφήμιση -

Κάθε εβδομάδα κληρώνουμε 2 εισιτήρια για τον κινηματογράφο ΚΡΟΝΙΟ. Αυτή την εβδομάδα προβάλλονται οι ταινίες:
SONIC 2: Η ΤΑΙΝΙΑ
MORBIUS

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό:
1. Κάντε «Like» στη σελίδα μας στο facebook: Serrespost.gr
2. Κάντε Κοινοποίηση (Share) στο χρονολόγιό σας, τον διαγωνισμό μας
3. Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

- Διαφήμιση -

Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Κυριακή 3 Απριλίου στις 12:30

SONIC 2: Η ΤΑΙΝΙΑ
Από Πέμπτη 31/3 έως Τετάρτη 6/4 καθημερινά μια προβολή στις 17:00 μεταγλωττισμένη στα ελληνικά
Σκηνοθεσία: Τζεφ Φάουλερ
Πρωταγωνιστούν:Τζιμ Κάρεϊ, Μπεν Σβαρτς, Τζέιμς Μάρσντεν, Τίκα Σάμπτερ, Νατάσα Ρόθγουελ, Άνταμ Πάλι, Σέμαρ Μουρ
Διάρκεια: 122 λεπτά
Κατηγορία: Οικογενειακή

“Ο πιο αγαπημένος σκαντζόχοιρος επιστρέφει για μια νέα περιπέτεια στο SONIC: Η ΤΑΙΝΙΑ 2. Αφού εγκαταστάθηκε στο Γκριν Χιλς, ο Sonic θέλει να αποδείξει πως είναι αληθινός ήρωας. Η ώρα να δοκιμαστεί φτάνει με την επιστροφή του Δρ. Ρομπότνικ, ο οποίος αναζητάει, μαζί με τον νέο συνεργάτη του, τον Knuckles, ένα σμαράγδι με τη δύναμη να αφανίζει πολιτισμούς. Ο Sonic ξεκινάει μαζί με τον Tails ένα ταξίδι ανα την υφήλιο, προκειμένου να βρουν το σμαράγδι προτού πέσει στα λάθος χέρια”.

MORBIUS
Από Πέμπτη 31/3 έως Τετάρτη 6/4 καθημερινά δύο προβολές στις 19:45 και στις 22:00
Σκηνοθεσία: Ντάνιελ Εσπινόζα
Πρωταγωνιστούν:Τζάρεντ Λέτο, Ματ Σμιθ, Αντρια Αρτζόνα, Τζάρεντ Χάρις, Αλ Μάντριγκαλ, Ταιρέζ Γκίμπσον
Διάρκεια: 108 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια φαντασίας

“Ένας από τους πιο συναρπαστικούς και διχασμένους χαρακτήρες της Marvel, έρχεται στη μεγάλη οθόνη με τον βραβευμένο με Oscar® Jared Leto να μεταμορφώνεται στον αινιγματικό αντιήρωα Michael Morbius. Στην προσπάθειά του να βρει θεραπεία από μια σπάνια αρρώστια του αίματος που απειλεί τη ζωή του, ο Δρ. Morbius επιχειρεί ένα απεγνωσμένο ρίσκο. Ενώ αρχικά φαντάζει ριζοσπαστική επιτυχία την ίδια στιγμή απελευθερώνει μια μυστική δύναμη μέσα του. Θα καταφέρει το καλό να νικήσει το κακό – ή ο Δρ. Morbius θα υποκύψει στις πιο σκοτεινές τους επιθυμίες;”

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.