Δήμος Σερρών – Εκδήλωση: «Γυναίκα και υγεία: φροντίδα και πρόληψη»

137
Δήμος Σερρών: «Γυναίκα και υγεία: φροντίδα και πρόληψη» serrespost
- Διαφήμιση -

Δήμος Σερρών – Εκδήλωση: «Γυναίκα και υγεία: φροντίδα και πρόληψη»

Ο Δήμος Σερρών, μέσω του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο και το Επιμελητήριο Σερρών διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Γυναίκα και υγεία: φροντίδα και πρόληψη», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.

- Διαφήμιση -

Πιο συγκεκριμένα, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022 και ώρα 18:00, στην αίθουσα «Γ. Χρηστίδης» του Επιμελητηρίου Σερρών και θα περιλαμβάνει ομιλίες από τον Μαιευτήρα- Χειρουργό Γυναικολόγο Ευθύμιο Νουνόπουλο, μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών και την Ψυχολόγο Ειρήνη Μερτζιάνη, στέλεχος του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου Σερρών.

Οι γυναίκες καλούνται να διαχειριστούν πολλαπλούς ρόλους και σχέσεις στην καθημερινότητα τους, με έμφαση στη φροντίδα των αναγκών των σημαντικών άλλων (συντρόφων, παιδιών, γονέων). Η εκδήλωση έχει σκοπό την ενημέρωση και την υπενθύμιση προς τις γυναίκες της σημασίας της δικής τους φροντίδας και πρόληψης της υγείας.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.