Κ.Ε.ΔΗ.Σ. – Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Tale of X Cities

191
Κ.Ε.ΔΗ.Σ. - Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Tale of X Cities serrespost
- Διαφήμιση -

Κ.Ε.ΔΗ.Σ. – Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Tale of X Cities

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) σας ενημερώνει ότι οι αιτήσεις για τα φετινά online σεμινάρια και εργαστήρια του Tale of X Cities άρχισαν. Όσοι δημότες από τις Σέρρες ενδιαφέρονται να εγγραφούν ΔΩΡΕΑΝ μπορούν να μπουν στον σύνδεσμο και να συμπληρώσουν την κάτωθι φόρμα.

- Διαφήμιση -

Το Tale of X Cities απευθύνεται σε κατοίκους πόλεων της Βορείου Ελλάδας. Στα σεμινάρια, ειδικοί από διαφορετικούς τομείς (λογοτεχνία, θέατρο, δημοσιογραφία, βίντεο, φωτογραφία, podcast) εισάγουν τους συμμετέχοντες στην τέχνη της αφήγησης ιστοριών με διαφορετικά εκφραστικά μέσα.

Στα εργαστήρια που ακολουθούν, οι συμμετέχοντες καλούνται να αφηγηθούν τις δικές τους ιστορίες, χρησιμοποιώντας τις νεοαποκτηθείσες γνώσεις και δεξιότητες. Καταθέτουν τις προτάσεις τους για τη δημιουργία έργων, στην υλοποίηση των οποίων έχουν την στενή καθοδήγηση της επιμελητικής/καλλιτεχνικής ομάδας του προγράμματος και προσκεκλημένων ειδικών, καθώς και την υποστήριξη των συνεργαζόμενων φορέων.

Ήδη το 2021, τα εργαστήρια οδήγησαν στη δημιουργία έργων —βίντεο, φωτογραφίες, podcast, εγκαταστάσεις και performances, που μπορεί κανείς να εξερευνήσει στην ιστοσελίδα του προγράμματος.

Περισσότερες πληροφορίες και φόρμα συμμετοχής – ως τις 15 Απριλίου: https://www.x-cities.net/participationform.html 

Έργα συμμετεχόντων 2021:
https://www.x-cities.net/participantsworks2021.html

Το Tale of X Cities είναι ένα πρόγραμμα του Goethe-Institut Thessaloniki και της ArtBOX.gr| Creative Arts Management, σε συνεργασία με πάνω από 20 φορείς από όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Γίνε κι εσύ μέλος της οικογένειας του Tale of X Cities. Δήλωσε συμμετοχή.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.