Εύξεινος Λέσχη Νομού Σερρών – Γενική Συνέλευση και Εκλογές

Εύξεινος Λέσχη Νομού Σερρών - Γενική Συνέλευση και Εκλογές προκειμένου να συνεδριάσουν για τον ισολογισμό του παρελθόντος έτους, σύμφωνα με το άρθρο 18 του Καταστατικού της. Σε περίπτωση μη απαρτίας
- Διαφήμιση -

Εύξεινος Λέσχη Νομού Σερρών – Γενική Συνέλευση και Εκλογές

Η Εύξεινος Λέσχη Νομού Σερρών καλεί τα μέλη της στην πρώτη Γενική Συνέλευση στις 10/04/2022 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ορόφου προκειμένου να συνεδριάσουν για τον ισολογισμό του παρελθόντος έτους, σύμφωνα με το άρθρο 18 του Καταστατικού της.

- Διαφήμιση -

Σε περίπτωση μη απαρτίας μελών η δεύτερη Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 17/04/2022 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο. Αμέσως μετά το πέρας της συνέλευσης θα ακολουθήσουν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου και των μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Όσα από τα μέλη επιθυμούν να συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες και πληρούν τις
προϋποθέσεις, οι αιτήσεις τους θα παραλαμβάνονται από την 28/03/2022 μέχρι και την 17/04/2022.

Οι παραπάνω δραστηριότητες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τις υποδείξεις των ΚΥΑ και των προβλεπόμενων μέτρων κατά της νόσου COVID 19. Για οποιαδήποτε επικοινωνία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο της Λέσχης: 2321 0 37581.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.