ΟΠΑΚΠΑ – Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή το 3ο workshop του Adrilink (βίντεο)

ΟΠΑΚΠΑ - Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή serrespost
- Διαφήμιση -

Ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής, Κοινωνικής Πολιτικής και Αθλητισμού Δήμου Σερρών, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο «ADRI-LINK – Δίκτυο ερμηνείας τοπίου Αδριατικής” (ακρωνύμιο: ADRILINK), του Προγράμματος Interreg V-Β Πρόγραμμα Αδριατικής – Ιονίου – ADRION 2014 -2020’’, στο οποίο συμμετέχει ως εταίρος, διοργάνωσε το 3ο Τοπικό Θεματικό Εργαστήριο Τουρισμού ( Workshop ), την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022, στις εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου Elpida Resort & Spa Hotel στις Σέρρες.

Το θέμα του 3ου Τοπικού Εργαστηρίου ( Workshop ) ήταν η «Παρουσίαση και καταγραφή των τοπικών προϊόντων και συνταγών της τοπικής γαστρονομίας» με τα αγνά και μοναδικά προϊόντα της Σερραϊκής γης.

- Διαφήμιση -

Το workshop επιτέλεσε τον στόχο του που ήταν να αποτελέσει για τους παραγωγούς, επιχειρηματίες, chef, σπουδαστές του τουριστικού κλάδου και φορείς, μια μοναδική και γόνιμη εμπειρία συνάντησης και γνωριμίας, όπου θα προβληθούν τόσο οι ίδιοι οι παραγωγοί όσο και τα τοπικά τους προϊόντα, προκειμένου να δημιουργηθούν σχέσεις συνεργασίας και να αναδειχθεί η γαστρονομία των Σερρών.

ΟΠΑΚΠΑ - Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή serrespost ΟΠΑΚΠΑ - Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή serrespostΕπιπλέον, στόχος ήταν η καταγραφή των τοπικών προϊόντων και συνταγών ώστε να μπορούν οι τουρίστες να ενημερωθούν για το που μπορούν να τα προμηθευτούν και επιπλέον που μπορούν να γευτούν τοπικές συνταγές, ώστε να αποκτήσει ο τουρισμός την προστιθέμενη αξία που του αξίζει, διασυνδέοντας τους με τα προϊόντα και τους ίδιους τους παραγωγούς, σε επιλεγμένες γαστροτουριστικές διαδρομές.

ΟΠΑΚΠΑ - Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή serrespost

Το “παρών” έδωσαν Δήμαρχοι της ΠΕ, πρόεδροι και εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων και της εκπαιδευτικής κοινότητας, παραγωγοί και επαγγελματίες.

Τεχνικός Σύμβουλος Υλοποίησης : Υπηρεσίες Οικονομικών Συμβούλων «Βέρρος Κωνσταντίνος».

Στο βίντεο που ακολουθεί μιλούν για την εκδήλωση ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ.Γιάννης Γάτσιος, καθώς και ο κ. Αραπάκης Γεώργιος, υπεύθυνος του Τμήματος Τουρισμού του Δήμου Σερρών.

Χορηγός Επικοινωνίας: serrespost.gr

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.