Νέα Επένδυση για την Polieco Hellas μέρος του Polieco Group Ιταλία

245
Νέα Επένδυση για την Polieco Hellas μέρος serrespost
- Διαφήμιση -

Νέα Επένδυση για την Polieco Hellas μέρος του Polieco Group Ιταλία

H Polieco Hellas, η μεγαλύτερη εταιρία στην παραγωγή σωλήνων δομημένου τοιχώματος στην Ελλάδα, συνεχίζει την πραγματοποίηση του προγράμματος επενδύσεων και στην ΒΙΠΕ Σερρών προχωρώντας στην ενοικίαση νέου χώρου για τις ανάγκες της εταιρίας.

- Διαφήμιση -

Η Polieco είναι η μοναδική εταιρία που παράγει ολοκληρωμένες λύσης φρεατίων στην Ελλάδα τα οποία παράγονται εξολοκλήρου στις Σέρρες. Ο νέος βιομηχανικός χώρος το οποίο θα κατέχει η εταιρία για 10 χρόνια, είναι ένα οικόπεδο 4 στρεμμάτων με βιομηχανικό κτήριο 800μ και 280μ κτήριο γραφείων όπου από τον επόμενο μήνα θα μεταφερθεί το μεγαλύτερο κομμάτι των ειδικών κατασκευών (φρεατίων) των εξαρτημάτων της εταιρίας και θα δημιουργηθεί αποθηκευτικός χώρος εξαρτημάτων και παρελκόμενων. Επίσης θα εγκατασταθεί και μέρος των διοικητικών υπηρεσιών.

Νέα Επένδυση για την Polieco Hellas μέρος serrespost

«Εξειδικεύουμε το προσωπικό μας συνεχώς για να προμηθεύουμε τις αγορές της Ελλάδος και των Βαλκανίων με τις καλύτερες λύσεις αποχέτευσης. Η σημασία των υπηρεσιών μας είναι συνδεδεμένη με την άνοδο του επιπέδου διαβίωσης των κατοίκων» επισήμανε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Polieco Hellas κ. Ανδρέας Λουκέρης και συνέχισε τονίζοντας ότι «στόχος μας είναι να αναπτύσσουμε την εταιρία μαζί με την πόλη και τους ανθρώπους των Σερρών.»

Η ενοικίαση του νέου χώρου αποτελεί επένδυση που αφορά και στο ανθρώπινο δυναμικό όσο και στην ΒΙ.ΠΕ. Σερρών. Η Polieco Hellas απασχολεί 63 άτομα και συνεχίζει δυναμικά την ανοδική της πορεία.

Σχετικά με την Polieco Hellas:
Η Polieco Hellas ΑΕΒΕ, με εγκαταστάσεις της στην ΒΙΠΕ Σερρών όπου εδώ και 15 χρόνια αποτελεί πυλώνα της οικονομίας των Σερρών και της χώρας διαθέτοντας μια ευρεία γκάμα σωλήνων από Φ32 mm έως Φ1200 mm σε ρολά και ευθύγραμμα μήκη. Ακόμα διαθέτει προϊόντα Ecopal και Cavidotto, Συνθετικά καλύμματα KlΟ για φρεάτια τελευταίας τεχνολογίας και το ηλεκτρολογικό φρεάτιο υψηλής ποιότητας Hidrostank, φιλικό προς το περιβάλλον.

Η Polieco είναι πιστοποιημένη κατά του διεθνούς προτύπου ISO 9001:2015 ενώ μειώνουμε συνεχώς το ενεργειακό μας αποτύπωμα ανακυκλώνοντας πάνω από 900 κιλά βιομηχανικών αποβλήτων τον χρόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.