Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Σερρών

123
Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής serrespost Γερμανικό Φιλοζωικό Οργανισμό κυνοκομείο
- Διαφήμιση -

Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Σερρών, την Παρασκευή 18 Μάρτιου 2022 και ώρα 12:30 στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην πρώην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1ο ΘΕΜΑ: Χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση αδείας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στον ιδιοκτήτη του καταστήματος κ. Τσουρλιάνη Δημήτριο του Εμμανουήλ επί της οδού Θουκιδίδου 33.

- Διαφήμιση -

2ο ΘΕΜΑ: Χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση αδείας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στην «Π. ΒΟΚΟΛΙΔΗΣ-Α. ΠΑΠΑΔΟΠΥΛΟΣ Ο.Ε» ιδιοκτήτρια εταιρία του καταστήματος με την επωνυμία «——» επί της οδού Κερκύρας 8.

3ο ΘΕΜΑ: Χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση αδείας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος κ. ΚΑΛΙΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Γεωργίου επί της οδού Κιλκίς & Παλαδαρίου γωνία.

4ο ΘΕΜΑ: : Χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση αδείας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στον κ. Κωνσταντέλη Σωκράτη του Αυρήλιου ως ιδιοκτήτη καταστήματος με την επωνυμία «——» επί της οδού Κουντουριώτου 15.

5ο ΘΕΜΑ: Χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση αδείας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στον κ. Κωνσταντέλη Σωκράτη του Αυρήλιου ως ιδιοκτήτη καταστήματος με την επωνυμία «——» επί της οδού Κουντουριώτου 16.

6ο ΘΕΜΑ: : Χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση αδείας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στην ιδιοκτήτρια εταιρία καταστήματος ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΙΚΕ επί της οδού Κουντουριώτου 20.

7ο ΘΕΜΑ: Χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση αδείας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στην ιδιοκτήτρια εταιρία καταστήματος ΑΒΗΣΣΥΝΙΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ επί της οδού Κουντουριώτου 13.

8ο ΘΕΜΑ: Χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση αδείας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στην ιδιοκτήτρια εταιρία καταστήματος

9ο ΘΕΜΑ: Χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση αδείας τοποθέτησης εμπορευμάτων στην ιδιοκτήτρια εταιρία του καταστήματος ΑΦΟΙ ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ Ο.Ε επί της οδού Γ. Παπανδρέου 12.

10ο ΘΕΜΑ: Χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση αδείας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στον κ. ΑΚΟΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ του Ιωάννη ως ιδιοκτήτη καταστήματος με την επωνυμία «MY LIFE» επί της οδού Π. Κωστοπούλου 9.

11ο ΘΕΜΑ: Θεσμοθέτηση θέσης φορτοεκφόρτωσης στην οδό Εδέσσης

12ο ΘΕΜΑ: : Θεσμοθέτηση θέσης στάθμευσης δίκυκλων στην οδό Π. Κωστοπούλου 13

13ο ΘΕΜΑ: Έγκριση απαλλαγής από απότμηση πεζοδρομίου στην οδό Ελ. Βενιζέλου 87 για την γνωστοποίηση λειτουργίας Κέντρου Διανομής και αποθήκευσης

14ο ΘΕΜΑ: : Έγκριση απαλλαγής από απότμηση πεζοδρομίου στην οδό Εθν. Αντίστασης 23 για την άδεια λειτουργίας επιχείρησης «Αρτοποιείο»

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.