Ενίσχυση υπέρ των Ουκρανών δημοσιογράφων από την ΕΣΗΕΜ-Θ

Στάση εργασίας των δημοσιογράφων την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου ΕΣΗΕΜ-Θ καταδικάζει επίθεση κατά Σερραίων Δημοσιογράφων 24ωρη απεργία δημοσιογράφων Τετάρτη 15/3/2022 ΕΣΗΕΜ-Θ απεργιακή κινητοποίηση 8ης Μαρτίου Στάση εργασίας των εργαζομένων στα ΜΜΕ ΜΜΕ απεργία 9/11/22 Ενίσχυση υπέρ των Ουκρανών δημοσιογράφων serrespost σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ serrespost Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ κηρύσσει serrespost.gr ΜΜΕ ΕΣΗΕΜ-Θ Λευκορωσία Λευκορώσους δημοσιογράφους
- Διαφήμιση -

Ενίσχυση υπέρ των Ουκρανών δημοσιογράφων από την ΕΣΗΕΜ-Θ

Οικονομική ενίσχυση ύψους 2.000 ευρώ υπέρ των δημοσιογράφων στην Ουκρανία κατέθεσε η Ένωση Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης στο ειδικό ταμείο που συγκρότησαν η Ευρωπαϊκή και η Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων για τον σκοπό αυτό.

- Διαφήμιση -

Η ΕΣΗΕΜ-Θ σε συνεργασία με την ΕΟΔ και τη ΔΟΔ παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Ουκρανία και θα συμβάλει με όποιον τρόπο είναι δυνατόν στην υποστήριξη των συναδέλφων που ασκούν το έργο τους σε συνθήκες πολέμου.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.