Δ.Εμμανουήλ Παππά – Εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας

227
Δ.Εμμανουήλ Παππά Εκδήλωση Ημέρα της Γυναίκας serrespost
- Διαφήμιση -

Η Αντιδήμαρχος Προστασίας και Προώθησης της Ισότητας των Φύλων του Δήμου Εμμανουήλ Παππά, Ελένη Πατρίκη, στο πλαίσιο του εορτασμού, της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, διοργανώνει σε συνεργασία με το Δήμο, εκδήλωση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου με τις εκπροσώπους των πολιτιστικών, μορφωτικών συλλόγων και συλλόγων γυναικών, που δρουν στην περιφέρεια του Δήμου, στις 8 Μαρτίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 11.00 π.μ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα επισημανθεί η σπουδαιότητα του ρόλου της γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία και μέσα από μία διαλογική συζήτηση θα γίνουν αναφορές στους διαχρονικούς αγώνες των γυναικών για θεμελιώδη δικαιώματα όπως η ισότητα και η δικαιοσύνη. Επιπλέον θα τονιστεί η αναγκαιότητα στήριξης και ανάδειξης των προσπαθειών τους να αφήσουν το δικό τους αποτύπωμα σε κάθε τομέα και έκφανση της ζωής.

- Διαφήμιση -

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα δοθεί ένα αντίτυπο του βιβλίου της συγγραφέως Ελισάβετ Φιλιππούλη με τίτλο «ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ», το οποίο απέσπασε διθυραμβικά σχόλια και από τον διεθνή τύπο, ως συμβολικό δώρο σε κάθε σύλλογο, με σκοπό αυτό να αποτελέσει οδηγό και πηγή έμπνευσης -ει δυνατόν- για κάθε γυναίκα του Δήμου, που μπορεί να δίνει τον δικό της μικρό ή μεγάλο αγώνα στον στίβο της ζωής.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση θα γίνει με την λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την αποφυγή της διάδοσης της νόσου Covid-19.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.