Στην Κόρινθο ο Γ.Γ. της ΓΣΕΒΕΕ Αθανάσιος Νικολόπουλος – Επαφές με φορείς

135
Στην Κόρινθο ο Γ.Γ. ΓΣΕΒΕΕ Αθανάσιος Νικολόπουλος serrespost
- Διαφήμιση -

Επίσκεψη στην Κόρινθο πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Αθανάσιος Νικολόπουλος, στην διάρκεια της οποίας είχε σειρά επαφών με εκπροσώπους του Επιμελητηρίου Κορινθίας και της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματείων Κορινθίας.

Στην εκδήλωση της κοπής πίτας της Ομοσπονδίας, ο κ. Νικολόπουλος υπογράμμισε τη διαχρονική υποστήριξη της ΓΣΕΒΕΕ στα προβλήματα των επιχειρήσεων και τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει, επιδιώκοντας πάντα την άμεση επίλυση των προβλημάτων αυτών, με παρεμβάσεις της προς την κυβέρνηση.

- Διαφήμιση -

Ακολούθως πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Επιμελητήριο Κορίνθιας όπου ο Γεν. Γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ, μαζί με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτη Λουζιώτη, συζήτησαν για θέματα που αφορούν τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα καθώς και τη δυνατότητα ενδυνάμωσης της συνεργασίας μεταξύ του Επιμελητηρίου, της ΓΣΕΒΕΕ και του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ (Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων).

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.