Βράβευση υποστηρικτών του Olympic Day Run 2021 – Μεταξύ αυτών ο Δ.Σερρών και η Κ.Ε.ΔΗ.Σ.

Βραβεύσεις αγώνας δρόμου “Olympic Day Run” serrespost
- Διαφήμιση -

Tη δέουσα τιμή και αναγνώριση απέδωσε ο αγώνας δρόμου “Olympic Day Run”σε όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία του 4ου “Olympic Day Run 2021” που έγινε την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021, στη Θεσσαλονίκη, με Ολυμπιονίκες, πρωταθλητές και πλήθος κόσμου, να τρέχουν στον μοναδικό αγώνα που γίνεται στην Ελλάδα και συνδέεται με τις Ολυμπιακές αξίες.

H Τιμητική Βράβευση των Υποστηρικτών Φορέων έγινε στο αμφιθέατρο του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης και την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΟΕ και Πρόεδρος του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης  κ.Στέλιος Αγγελούδης, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ.Σταύρος Καλαφάτης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης κ.Νίκος Ζεϊμπέκης και η Δρ. Κυριακή Ουδατζή, Γενική Δ/ντρια ”Olympic Day Run” Greece και Διευθύντρια Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης.

- Διαφήμιση -

Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε σε βίντεο η ιστορία του μοναδικού Ολυμπιακού Αγώνα Δρόμου (2018-2021), ενώ οι συμμετέχοντες έδωσαν ραντεβού για το5ο Olympic Day Run Greece (2022).

Βραβεύσεις αγώνας δρόμου “Olympic Day Run” serrespost

Πρώτα έγινε η απονομή των βραβείων στους φορείς που συνδιοργάνωσαν τον αγώνα και είναι η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και ο Δήμος Θεσσαλονίκης.
Ενώ ακολούθησαν οι υπόλοιπες βραβεύσεις από: τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Μουσείου κ.Στέλιο Αγγελούδη, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης κ.Νίκο Ζεϊμπέκη και την κα Μαρία Καραγιάννη, Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Βραβεύσεις αγώνας δρόμου “Olympic Day Run” serrespost

Ο Δήμος Σερρών και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.), απέσπασαν δύο βραβεία, τα οποία και παρέλαβε η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Χρυσάνθη Παλάζη Τσοχατζίδη.
Τα βραβεία παρέδωσε ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Σταύρος Καλαφάτης.

Βραβεύσεις αγώνας δρόμου “Olympic Day Run” serrespost

Βραβείο επίσης παρέλαβε για την αγαστή συνεργασία και το Χαμόγελο του Παιδιού, το οποίο ήταν Υποστηριζόμενος Φορέας του Αγώνα Κοινωνικής Προσφοράς.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας του Olympic Day Run Greece , στο πλαίσιο δεξίωσης που πραγματοποιήθηκε στο φουαγιέ του Ολυμπιακού Μουσείου με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.