Λευτέρης Αβραμάκης: Λεφτά υπάρχουν μόνο για τα golden boys της κυβέρνησης

Η επιδότηση μάλιστα δεν θα αφορά καν το σύνολο των οικιακών καταναλωτών αφού θα επιδοτείται μόνο όσα ταυτοποιηθούν ως κύρια κατοικία
- Διαφήμιση -

Λευτέρης Αβραμάκης: «Λεφτά υπάρχουν μόνο για τα golden boys της κυβέρνησης. Για το λαό αρκούν τα κουπόνια τροφίμων σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομικών» 

Αναλυτικά η Ερώτηση Λευτέρη Αβραμάκη στη Βουλή, με θέμα: Την κατάθεση νομοσχεδίου στη Βουλή από το Υπουργείου Εργασίας στο οποίο προβλέπονται προκλητικοί μισθοί για τους ιδιώτες που θέλει να προσλάβει στον ΕΦΚΑ η κυβέρνηση της ΝΔ.   

- Διαφήμιση -

Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση των ολίγων μόλις εχθές ανακοίνωσε την μείωση της ούτως ή άλλως πενιχρής και μη αποτελεσματικής επιδότησης του ρεύματος των νοικοκυριών αγνοώντας το σοκ που βιώνουν οι οικογένειες σε όλη τη χώρα κάθε φορά που ανοίγουν το

λογαριασμό ρεύματος. Η επιδότηση μάλιστα δεν θα αφορά καν το σύνολο των οικιακών καταναλωτών αφού θα επιδοτείται μόνο όσα ταυτοποιηθούν ως κύρια κατοικία των νοικοκυριών, εξαιρούνται δηλαδή αυτομάτως όλα τα σπίτια που νοικιάζουν οι φοιτητές.

Η κυβέρνηση των ολίγων ξεπερνά σε κυνισμό ακόμα και την Αντουανέττα του Λουδοβίκου του 16ου που φέρεται να συνέστησε στους φτωχούς να φάνε παντεσπάνι αφού δεν μπορούσαν να αγοράσουν ψωμί.

Τέλος, η κυβέρνηση των ολίγων, για δεύτερη φορά μόλις χθες καταψήφισε την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, για μείωση των φόρων στα καύσιμα για μικρό χρονικό διάστημα ενώ για μια ακόμη φορά το ΥΠΟΙΚ απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο προσωρινής μείωσης του ΦΠΑ στα τρόφιμα προαναγγέλλοντας αόριστα την επιδότηση των νοικοκυριών για την αγορά τροφίμων.

Είναι πλέον σαφές ότι αυτή η κυβέρνηση δεν έχει κανένα δισταγμό όταν πρόκειται να χρηματοδοτήσει με δημόσιο χρήμα τον κομματικό της στρατό. Μετά τις προκλητικές αμοιβές των golden boys της ΔΕΗ έρχονται και τα golden boys του ΕΦΚΑ που ξεπερνώντας κάθε διαδικασία θα τοποθετούνται με αδιαφάνεια σε θέσεις του ΕΦΚΑ και θα εισπράττουν αστρονομικούς μισθούς συγκριτικά με τους υπαλλήλους του ΕΦΚΑ, θα εισπράττουν bonus και θα ευημερούν με χρήματα των ασφαλισμένων σε βάρος του ΕΦΚΑ.

Η κοινωνία δεν μπορεί πλέον να ανεχτεί ούτε «Αντουανέττες και Λουδοβίκους» ούτε τις στρατιές των αυλικών τους που θέλουν να ευημερούν από τα δημόσια ταμεία. Η κοινωνία δεν αντέχει άλλη κοροϊδία. Έχουν αποτύχει στην πανδημία, έχουν αποτύχει στην οικονομία, έχουν αυξήσει το δημόσιο χρέος, αυξάνεται το κόστος δανεισμού της χώρας και συνεχίζουν να λυμαίνονται χρήματα του ελληνικού λαού. Ήρθε η ώρα να φύγουν οι λίγοι και αποτυχημένοι και να αναλάβουν την ευθύνη εξόδου και από αυτή την κρίση οι προοδευτικές δυνάμεις με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.