Μητσοτάκης: Νέα μόνιμη μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 13% – Βίντεο

Μητσοτάκης: Νέα μόνιμη μείωση του ΕΝΦΙΑ serrespost ανασχηματισμό
- Διαφήμιση -

Μητσοτάκης: Νέα μόνιμη μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 13%

Δείτε τη δήλωση του πρωθυπουργού – Με το νέο πλαίσιο, 8 στους 10 πολίτες θα πληρώνουν ακόμα μικρότερο ΕΝΦΙΑ – Tο μεγαλύτερο όφελος προκύπτει για ιδιοκτησίες σε ζώνες μέσης και χαμηλότερης αξίας – Ξεπερνά το 30% η συνολική ελάφρυνση της φορολόγησης της ακίνητης περιουσίας
Νέα μόνιμη μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 13% ανακοίνωσε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

- Διαφήμιση -

Ο πρωθυπουργός κάνει λόγο για μια δίκαιη απόφαση «για την κοινωνία και επωφελή για την οικονομία» εξηγώντας ότι αυτό σημαίνει πως «πλέον, κάθε χρόνο, 860.000.000 ευρώ λιγότερα σε σχέση με το 2018. Και 350.000.000 λιγότερα, μόνο μέσα στο 2022».

«Η κλιμάκωση του φόρου γίνεται δικαιότερη» πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι ελάφρυνση 30% θα έχουν, στο εξής, τα ακίνητα αξίας μέχρι 100.000 ευρώ αντί των 60.000 ευρώ, που ίσχυε έως τώρα.

Ο πρωθυπουργός εξήγησε ακόμα ότι πρόκειται για μία κίνηση «ρεαλιστική, που δεν υπερβαίνει τα δημοσιονομικά όρια». «Γιατί κάθε βήμα προς τα εμπρός πρέπει να γίνεται με τρόπο που δεν θα οδηγεί σε δύο βήματα προς τα πίσω».

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.