Δηλώσεις της Αντιδημάρχου για την virtual κλινική covid – βίντεο

173
Από χθες Πέμπτη 27/1/22 ξεκίνησε η serrespost
- Διαφήμιση -

Από χθες Πέμπτη 27/1/22 ξεκίνησε η αντιπαράθεση μεταξύ της Δημοτικής Συμβούλου Αριάδνης Παπαφωτίου και της Αντιδημάρχου Σωτηρίας Πάνου, αναφορικά με τη διαδικασία που ακολουθήθηκε για την λειτουργία virtual (εικονικής) κλινικής covid στον Δ.Σερρών. 

Δείτε ΕΔΩ την αρχική τοποθέτηση της κας Παπαφωτίου.

- Διαφήμιση -

Δείτε ΕΔΩ τι απάντησε με Δελτίο Τύπου η Αντιδήμαρχος Σωτηρία Πάνου.

Η κα Παπαφωτίου αρχικά αμφισβήτησε την ύπαρξη της εν λόγω κλινικής, ενώ με νέα της τοποθέτηση σήμερα αναφέρεται σε παρατυπίες που σημειώθηκαν στη διαδικασία:

Τελικά, όντως είναι Virtual η «Κλινική» σας κ. Σ. Πάνου.
Η απάντησή μας.
——————————————————————-
κ. Σωτ. Πάνου μπερδευτήκατε πάλι.
–1. Η «Κλινική» δημιουργήθηκε με απευθείας ανάθεση σε εταιρία επιλογής σας. Κανένα Δημοτικό Συμβούλιο δεν επέλεξε τίποτε. (Απόφαση για απευθείας ανάθεση αριθμ. 546/2021 του κ. Αλ. Χρυσάφη)
–2. Πουθενά στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου δεν υπάρχει σύνδεσμος της «Κλινικής», τηλέφωνα ή σχετική πληροφορία για τους δημότες
–3. Το ένα και μοναδικό Δελτίο Τύπου που εκδώσατε ποτέ, ήταν στις 15/6/21 (κι όχι στις 10/6), και μιλούσε για είκοσι (20) δημότες που θα εξυπηρετούνται καθημερινά
–4. Τον λόγο που η εταιρία που επιλέξατε εξοφλήθηκε 6μηνες πριν τελειώσει η ετήσια σύμβασή της, δεν τον απαντήσατε
–5. Τον λόγο που κρύβετε την «Κλινική» από την ιστοσελίδα του Δήμου αν και είναι σε «λειτουργία» (?), δεν μας τον εξηγήσατε
–6. Τέλος, υποθέτουμε ότι τα 253 άτομα που λέτε πως επισκέφθηκαν την πλατφόρμα (αλήθεια πού την βρήκαν??) αυτό το 8μηνο, σας ικανοποιούν.
Βέβαια σύμφωνα με την Σύμβαση που υπογράψατε, μέσα στους 8 μήνες οι ωφελούμενοι (κι όχι οι απλοί επισκέπτες της πλατφόρμας) θα έπρεπε κανονικά να είχαν ξεπεράσει τους 4.000!
Τελικά, όντως είναι Virtual η «Κλινική» σας.

Η αντιδήμαρχος Σωτηρία Πάνου στο βίντεο που ακολουθεί τοποθετείται εκ νέου:

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.